рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 3 (I/BK) 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8561 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 3 (I/BK) 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Nisko kačenje na krov automobila
  • Izuzetno kvalitetan dizajn

U svom iskustvu korišćenja proizvoda, uočio sam da krovni nosači Mazda 3 (I/BK) 5 vrata (2003-2009) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost. Takođe, oni su aerodinamičnog dizajna, sa crnom bojom koja se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Ovi nosači su jednostavno neodoljivi kada je estetika u pitanju.

Jedna od velikih prednosti ovih krovni nosača je taj što imaju nisko kačenje na krovu automobila. Ovo nije samo estetski privlačno, već takođe doprinosi i boljem izgledu auta.

Tokom testiranja, primetio sam da su ovi krovni nosači veoma jednostavni za montažu. Sam proces je veoma brz i bez ikakvih komplikacija. Uz njih dolazi i kompletni set za montažu, što znači da ne morate brinuti o dodatnim nabavkama.

Ono što je vredno pomena jeste činjenica da ovi krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo su vrhunski standardi i garantuju visok nivo bezbednosti, koji je jako bitan kada se radi o prevozu i montiranju dodatne opreme na vašem vozilu.

Jedna od stvari koja sigurno privlači veliki broj kupaca jeste činjenica da prilikom kupovine ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača. To je još jedan razlog da odaberete upravo ove krovne nosače za vaše vozilo.

Krovni nosači ne samo da su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, već pružaju i bezbednost prilikom transporta. Imate mogućnost da uz krovne nosače poručite i bravice za zaključavanje. Treba napomenuti da to nije neophodan deo za montažu krovnih nosača, ali ukoliko vam je sigurnost prioritet, onda ih možete kupiti opciono.

Jedna od osobina koja me posebno oduševila prilikom testiranja ovih krovnih nosača je njihova maksimalna nosivost od 75kg. To je veoma impresivan rezultat, koji znači da bez problema možete prevoziti teže predmete kao što su krovni koferi ili ski oprema.

Uz sve to, krovne šipke Airo Fix imaju izuzetan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa običnim krovnim nosačima. To znači da ćete moći uživati u mirnoj vožnji, bez ikakvih neprijatnosti koje buka može doneti.

Kada je u pitanju postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija, to je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki. Ovo je još jedan od razloga zašto sam impresioniran ovim krovnim nosačima.

Dužina šipki je 118cm, što je sasvim dovoljno da pruži dovoljno prostora za montažu potrebne opreme. Bez obzira na dužinu, nećete osetiti da su šipke previše dugačke ili nezgrapne.

Pored svega navedenog, ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma i čelika, što ih čini dugotrajnim i izdržljivim. Uz pravilno održavanje, možete biti sigurni da ćete dugi niz godina uživati u njihovim prednostima.

SPECIFIKACIJE

  • Model: Mazda 3 (I/BK) 5 vrata (2003-2009)
  • Tip krovnih nosača: Alu šipke
  • Boja: Dark
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

ZAKLJUČAK

U svojoj opsežnoj upotrebi proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da su krovni nosači Mazda 3 (I/BK) 5 vrata (2003-2009) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo Fix Dark, odličan izbor za sve ljubitelje putovanja i dodatne opreme na vozilu.

Sa njihovim aerodinamičnim dizajnom, niskim kačenjem na krov i izuzetnom nosivošću, ovi krovni nosači pružaju sve što je potrebno za siguran i udoban prevoz svih vaših stvari.

Verujte mi na reč, sa ovim krovnim nosačima ćete moći da se bezbrižno odvezete na bilo koju destinaciju

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja