рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 2 (III/DE) 5 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8556 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 (III/DE) 5 VRATA (2007-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Montažne Šipke Za Vašu Mazdu 2

Krovni nosači su neophodan dodatak za svakog vlasnika automobila koji želi koristiti krovni kofer, nosače za bicikle ili nosače za skije. Sa krovnim nosačima za Mazdu 2 (III/DE) 5 vrata (2007-2014) možete sigurno prevoziti sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Ovi kvalitetni aluminijumski nosači su napravljeni od najboljeg materijala kako bi vam pružili bezbedno i pouzdano iskustvo.

Aluminijumske Šipke Sa Aerodinamičnim Dizajnom

Krovni nosači Cruz Airo T su izrađeni od aerodinamičnih aluminijumskih šipki koje imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn. Dužina šipki je 118cm, dok je maksimalna nosivost čak 75kg. Ove šipke su kao avionsko krilo koje će vam omogućiti glatko putovanje kroz vazduh. Pored toga, dizajn šipki obezbeđuje minimalnu buku i otpor vazduha, tako da ćete imati mirnu vožnju čak i pri visokim brzinama.

Jednostavna Montaža i Korišćenje

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uz set krovnih nosača dobijate sve što vam je potrebno za montažu, uključujući i četiri krovne hvatače (šape-stope). Nosači su dizajnirani tako da tačno odgovaraju Mazdi 2 (III/DE) 5 vrata (2007-2014), što znači da nećete imati problema sa njihovom instalacijom. Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali to nije neophodno za njihovu montažu.

Bezbednost i Sertifikati

Cruz krovni nosači poseduju obavezne sertifikate koji garantuju njihovu kvalitet i bezbednost. Proizvodi su testirani i poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da ćete putovati sigurno i bezbrižno uz ove nosače.

Uvek Tu Za Vas

Kao kupac, dobijate besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naše stručno osoblje će vam pomoći da nosače pravilno instalirate na vašu Mazdu 2 (III/DE) 5 vrata (2007-2014), što vam omogućava da odmah krenete na putovanje.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn šipki smanjuje otpor vazduha i buku
  • Lako se montiraju i koriste
  • Bezbedni i pouzdani za prevoz tereta na krovu vašeg vozila

Sada je vreme da svoju Mazdu 2 (III/DE) 5 vrata (2007-2014) opremite ovim vrhunskim krovnim nosačima. Ne gubite vreme, već se okrenite vrhunskoj kvaliteti i praktičnosti sa Cruz Airo T krovnim nosačima. Naručite ih odmah, kako biste mogli da uživate u svojim putovanjima bez brige o prostoru u automobilu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja