рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), alu šipke – Cruz Airo T Dark

24.960 рсд

SKU: GTC8555 Kategorija:

KROVNI NOSAČI MAZDA 2 (II/DY) 5 VRATA (2002-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Upotpunite Vaše Putovanje sa Kvalitetnim Krovim Nosačima

Kada je u pitanju sigurnost i praktičnost tokom putovanja, krovni nosači su jednostavno neophodni. Uz kvalitetne i pouzdane krovne nosače, poput ovih za Mazda 2 (II/DY) model 5 vrata (2002-2005), možete biti sigurni da će Vaš prtljag, sportska oprema, ili čak bicikli biti bezbedno transportovani na Vašem vozilu.

Kvalitet i Pouzdanost

Sačinjeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i otpornost na sve vremenske uslove. Osim toga, ovi nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i kvaliteta.

Uspešan Kombinacija Estetike i Funkcionalnosti

Krovni nosači Cruz Airo T Dark imaju aerodinamične aluminijumske šipke koje se ističu svojim sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Njihova crna boja daje vozilu sofisticiran izgled, dok avionsko krilo oblika šipki smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Bez obzira da li putujete sa porodicom ili prijateljima, ovi krovni nosači će Vaše putovanje učiniti prijatnijim i udobnijim.

Jednostavna Montaža i Kompatibilnost

Set za montažu ovih krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača. Bez ikakvih problema, možete ih montirati na Vaš Mazda 2 (II/DY) model sa 5 vrata iz perioda 2002-2005. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg, što Vam omogućuje da bezbedno prenesete sve što Vam je potrebno.

Neka Vaše Putovanje Bude Bezbedno i Udobno

Ovi krovni nosači ne samo da Vam omogućavaju lak prevoz prtljaga, već Vam takođe pružaju mogućnost da sa sobom ponesete i svoje bicikle, kanue ili opremu za skijanje. Svaki put kada upotrebite ove krovne nosače, bićete sigurni da je sve bezbedno pričvršćeno i da možete uživati ​​u putovanju bez brige o oštećenjima ili gubitku prtljaga.

Dodatna Oprema Za Vašu Sigurnost

Ukoliko želite još veću sigurnost svoje opreme, možete dodati bravice za zaključavanje nosača koje se mogu kupiti zasebno. One pružaju dodatnu zaštitu od krađe i osiguravaju da Vaš prtljag bude bezbedan čak i prilikom dužih zaustavljanja.

Neka Vaše Putovanje Počne

Krovni nosači Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005), alu šipke – Cruz Airo T Dark su idealni za svakoga ko želi kombinaciju kvaliteta, estetike i funkcionalnosti. Sa ovim nosačima, Vaša putovanja će biti udobnija, sigurnija i lakša nego ikada pre.

Prednosti:
  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa avionskim krilom
  • Visok kvalitet i izdržljivost
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Jednostavna montaža i kompatibilnost sa Mazda 2 (II/DY) 5 vrata (2002-2005)
  • Maksimalna nosivost do 75kg
Naručite Ove Krovne Nosače Danas i Udobno Putujte
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja