рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8591 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER RANGE ROVER SPORT I (L320) (2005-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila

Opis proizvoda

Krovni nosači Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark, su savršeno rešenje za prevoz svih vaših potreba na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih krovnih nosača je njihov atraktivan dizajn. Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, koje podsećaju na avionsko krilo, daju vašem vozilu ekskluzivan izgled. Ove šipke su takođe veoma sigurne za upotrebu, jer su pažljivo dizajnirane da se pravilno pričvrste i izdrže težinu opterećenja.

Kada sam testirao ove krovne nosače, primetio sam da je njihovo postavljanje veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija može se lako postaviti bez ikakvih problema.

Još jedna sjajna stvar kod ovih krovnih nosača je njihov dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. Za razliku od jeftinijih krovnih nosača, ovi su dizajnirani da smanje neprijatne zvukove vetra pri vožnji. Tako ćete imati mirnu i udobnu vožnju, čak i kada koristite dodatnu opremu na krovu.

Duzina šipki iznosi 128cm, a maksimalna nosivost ovih nosača je impresivnih 75kg. To znači da možete nositi veliki teret na svom vozilu bez ikakvih briga. Bilo da nosite krovni kofer sa svim potrebnim stvarima za putovanje ili nosač za bicikle za svoje sportske aktivnosti, ovi krovni nosači će vaše potrebe zadovoljiti sa lakoćom.

Svaki kupac ovih krovnih nosača ima obezbeđenu besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno postavljeni i sigurni za upotrebu. Tako ćete moći da uživate u svim njihovim prednostima od samog početka.

Imajte na umu da su ovi krovni nosači dizajnirani za vozila koja su opremljena sa T profil pričvrsnim tačkama.

Uz ove krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje koje se kupuju optionalno. One će dodatno osigurati vašu opremu na krovu vozila i zaštititi je od krađe.

Molimo vas da prilikom montaže krovnih nosača strogo pratite bezbednosne instrukcije i uputstva. Vaša sigurnost je na prvom mestu.

Navedeni set krovnih nosača se sastoji od krovne šipke Cruz Airo X Dark i krovnog kita Cruz 935-700. Ovaj komplet je pažljivo dizajniran kako bi savršeno odgovarao vašem vozilu. Krovni kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika, što garantuje sigurno i čvrsto učvršćivanje krovnih šipki na krov automobila.

Budite sigurni da se strogo pridržavate upustva za montažu kako biste postigli najbolje rezultate i izbegli bilo kakve probleme. Vaša bezbednost i sigurnost su za nas najvažniji.

Ovi krovni nosači su došli iz Španije, gde se proizvode uz najviše standarde kvaliteta. Možete biti sigurni da dobijate dobro izrađen proizvod koji će trajati dugi niz godina.

Za više informacija o ovim krovnim nosačima i našoj kompletnoj ponudi, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u. Tamo ćete pronaći sve detalje, specifikacije i cene.

Ako imate dodatna pitanja ili nedoumice oko odgovarajućnosti ovih krovnih nosača za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ne čekajte više, nabavite svoje krovne nosače Land Rover Range Rover Sport I (L320) (2005-2013), alu šipke – Cruz Airo X Dark i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svih vaših potreba na krovu svog vozila!

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila

Narudžbu možete izvršiti preko našeg OXO MARKET-a.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja