рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002), alu šipke – Cruz Airo X

24.960 рсд

SKU: GTC8588 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002), alu šipke – Cruz Airo X

SIGURAN I ATRAKTIVAN DIZAJN ZA VAŠE POTREBE

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji pruža izdržljivost i sigurnost prilikom korišćenja. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002).

Vrhunska funkcionalnost za vaš automobil

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila, ovi krovni nosači su vaš najbolji izbor. Izrađeni od alumijuma, oni vam pružaju bezbednost i izdržljivost. Zahvaljujući svojoj aerodinamičnoj formi, ovi nosači minimiziraju otpor vazduha i prigušuju buku koja nastaje tokom vožnje. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete biti sigurni da će ovaj krovni nosač bezbedno preneti teret na vašem putovanju.

Laka montaža i kompatibilnost

Krovni nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za montažu na vašem vozilu. Oni su pogodni za modele vozila Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002). Uz set dolaze krovne šipke i krovni hvatači (šape-stope), koji se jednostavno pričvršćuju na vaš automobil. Ove krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji vam omogućava da lako montirate dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Bezbednost i sertifikati

Vaša sigurnost je od najveće važnosti. Zato je ovaj set krovnih nosača prošao rigorozne testove i poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da nosači ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Zaključak

Krovni nosači Land Rover Range Rover (II/P38A) 5 vrata (1995-2002), alu šipke – Cruz Airo X su savršeno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sa njima ćete imati sigurnost, funkcionalnost i atraktivan dizajn koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne propustite priliku da poboljšate funkcionalnost svog vozila i obezbedite siguran prevoz tereta.

Prednosti:

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Aerodinamičan dizajn sa minimalnim otporom vazduha
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Započnite svoje putovanje sa krovom nosačem koji pruža sigurnost i funkcionalnost koju zaslužujete!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja