рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8584 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER FREELANDER (II/L359) 5 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.
  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo).
  • Jednostavno i brzo postavljanje.
  • Poboljšano prigušenje buke.
  • Kanal na gornjoj strani krovne šipke za lako postavljanje dodatne opreme.

Opis proizvoda

Krovni nosači Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje sigurnost i izdržljivost.

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova automobila.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Sa svakom kupovinom krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima obezbeđena je besplatna montaža, što vam dodatno olakšava korišćenje ovog proizvoda.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Pružaju vam mogućnost da prenesete sve potrebne stvari bez ikakvih briga.

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Dodatno, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo) imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što znači da možete preneti sve svoje potrebne stvari bez ikakvih briga.

Montiranje krovnih šipki je veoma jednostavno i brzo, a uz set dobijate detaljno uputstvo koje će vam olakšati ovaj proces.

Prednost ovih krovnih nosača je kanal na gornjoj strani krovne šipke, koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, stoga molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223 kako bismo vam pružili tehničku podršku i odgovorili na sva vaša pitanja.

Krovni nosači Land Rover Freelander (II/L359) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T su proizvedeni u Španiji, a više informacija možete pronaći na našoj zvaničnoj stranici proizvoda.

Ovo je samo jedan od modela krovnih nosača koje možete pronaći u našoj ponudi. Imamo širok izbor nosača za različite modele automobila. Posetite našu prodavnicu i pronađite savršene krovne nosače za vaš automobil.

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.
  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo).
  • Jednostavno i brzo postavljanje.
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja