рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive Club L

5.200 рсд

SKU: GTC14003 Kategorija:

NKROVNI NOSAČI LAND ROVER FREELANDER (2006-2015), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE CLUB L

Krovni nosaci Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive Club L

Krovni nosaci Land Rover Freelander su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visoko kvalitetnog čeličnog profila. Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvršćenih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Prednosti

 • Visoko kvalitetan čelični profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Visoko kvalitetan čelični profil

Krovni nosaci Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive Club L, su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila. Ovaj materijal pruža izuzetnu čvrstoću i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Sa Nordrive krovnim nosačima, možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti čvrsto i pouzdano postavljen na krov.

Kompletan set spreman za ugradnju

Kada kupite Nordrive krovne nosače, dobićete kompletnu opremu koja je potrebna za njihovu ugradnju. Ovo uključuje sve potrebne delove i uputstva za montažu. Bez obzira na vaše veštine ili iskustvo u montaži, možete lako postaviti ove nosače na krov svog vozila i biti spremani za prevoz tereta u roku od nekoliko minuta. Ova jednostavnost instalacije čini Nordrive nosače idealnim izborom za svakog vozača.

GS-TÜV sertifikat

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Ovo je značajan faktor jer garantuje da su nosači prolili testove bezbednosti i zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta. Kada koristite Nordrive krovne nosače, možete biti sigurni da se oslanjate na proizvod koji je prošao rigorozne testove kako bi se obezbedila vaša bezbednost i sigurnost tokom prevoza tereta.

Uz nosače za krov Nordrive Club L, na krovu svog Land Rover Freelander-a (2006-2015) možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikl. Ovi nosači su prilagodljivi i lako se uklapaju na krov vašeg vozila, bez oštećenja ili ogrebotina.

Specifikacije

 • Materijal: Čelični profil
 • Tip krova vozila: Land Rover Freelander (2006-2015)
 • Tip nosača: Celicne sipke – Nordrive Club L
 • Kompletan set: Da
 • GS-TÜV sertifikat: Da

Prednosti

 • Visoko kvalitetan čelični profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Uverite se da pravilno montirate nosače prema uputstvima koja su priložena. Pazite da se pridržavate svih bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili siguran prevoz tereta. Kada ste jednom montirali Nordrive krovne nosače, možete biti potpuno sigurni da su čvrsto i sigurno postavljeni na krov vozila.

Nordrive krovni nosaci Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive Club L su odličan izbor za sve vozače koji žele da prevoze teret na krovu svog vozila. Bez obzira na to da li planirate da vozite na skijanje, putovanje ili bilo kakvo drugo putovanje koje zahteva dodatan prostor za prtljag, Nordrive nosači će zadovoljiti vaše potrebe.

U mom iskustvu, korišćenje Nordrive krovnih nosača je bilo izuzetno zadovoljavajuće. Za razliku od drugih sličnih proizvoda koje sam koristio u prošlosti, ovi nosači su se istakli zbog svoje izuzetne kvalitete i pouzdanosti. Montaža je bila jednostavna i brza, a teret koji sam prevozio bio je sigurno postavljen i zaštićen tokom celog putovanja.

Kao vozač, oduševljen sam kako Nordrive krovni nosaci omogućavaju siguran prevoz tereta na krovu mog vozila. Bez obzira da li sam vozio na duže relacije ili samo na kraće putovanje gradom, nosači su pokazali pouzdanost i sigurnost. Osećao sam se samouvereno znajući da je moj teret dobro postavljen i da neće doći do pomeranja ili oštećenja tokom vožnje.

Ako razmišljate o kupovini krovnih nosača za vaš Land Rover Freelander (2006-2015), snažno preporučujem Nordrive Club L nosače. U mom iskustvu, oni su se pokazali kao visoko kvalitetan proizvod koji pruža pouzdan prevoz tereta. Ne samo da su izuzetno funkcionalni, već i estetski privlačni i mogu se lako uklopiti sa izgledom vašeg vozila.

Siguran sam da ćete biti zadovoljni kupovinom Nordrive krovnih nosača. U mojim iskustvima, oni su ispunili sve moje potrebe i premašili moja očekivanja. Ako tražite visoko kvalitetne i pouzdane nosače koji će vam omogućiti da prenesete teret na krovu vašeg vozila na jednostavan i siguran način, Nordrive Club L nosači su pravi izbor za vas.

NARUČITE ODMAH i iskusite visokokvalitetne krovne nosače Land Rover Freelander (2006-2015), celicne sipke – Nordrive Club L!

[Button] Dodajte u korpu [Button]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja