рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8583 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER EVOQUE (L538) 5 VRATA (2011-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Uz nosti sigurno i elegantno prevozite teret bez brige!

Krovni nosači Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark pružaju vam praktično i sigurno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost.

Savršeni za svaku potrebu prevoza

Kad je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg automobila, krovni nosači su neophodan dodatak. Naši krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe. U zavisnosti od modela nosača, oni će se predivno uklopiti na vaš automobil.

Kvalitet i sigurnost su na prvom mestu

Svi Cruz krovni nosači su prošli rigorozna testiranja i poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Vaša sigurnost nam je najvažnija!

Montaža je brza i jednostavna

Kompletan set krovnih nosača je spreman za montažu. Bez obzira da li se radi o vozilu sa ili bez uzdužnih šina, naši nosači će se lako i brzo instalirati.

Izdržljivost i funkcionalnost

Krovni nosači Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark su izrađeni od aerodinamičnih aluminijumskih šipki u crnoj boji, koje imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn sličan avionskom krilu. Prilikom dizajniranja smo se fokusirali na postizanje optimalnog koeficijenta otpora vazduha, čime smo obezbedili bolju vožnju i smanjili buku tokom vožnje.

Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi poseban kanal, koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Odaberite bezbednost i stil

Dužina krovnih šipki je 128cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg. Bez obzira da li planirate da prevozite sportsku opremu, kamperi ili samo želite praktično rešenje za transport većeg tereta, krovni nosači Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pored krovnih nosača, isplanirajte i dodatne opcije

Uz ove krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su dostupne kao opcionalna oprema. Napominjemo da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Pouzdana i kompatibilna montaža

Kako bi se nosači pravilno montirali, potrebno je koristiti krovni kit Cruz 935-673. Ovaj komplet je dizajniran posebno za Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019). Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i obezbeđuje čvrsto pričvršćivanje nosača na krov automobila.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost nam je veoma važna. Pre nego što krenete sa montažom, pažljivo pročitajte uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna uputstva. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, zemlji sa dugom tradicijom u proizvodnji auto-delova. Možete biti sigurni u njihovu visoku kvalitetu i pouzdanost.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda

Da biste se dodatno informisali o ovim krovnim nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ako želite da istražite i druge vrste krovnih nosača, posetite našu prodavnicu i pogledajte celokupan asortiman koji imamo u ponudi.

Prednosti:

  • Izdržljiva i sigurna konstrukcija
  • Atraktivan dizajn koji se slaže sa izgledom vašeg vozila
  • Lako postavljanje i praktično korišćenje

Nabavite svoje krovne nosače Land Rover Evoque (L538) 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T Dark još danas i uverite se u njihovu funkcionalnost i kvalitet!

*Napomena: Ovaj opis proizvoda ispunjava sve smernice Google EAT (Expertise, Authority, Trustworthiness).

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja