рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC8576 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY (IV) 5 VRATA (2009-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Prednosti krovni nosača Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X:

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje krovnih šipki
  • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Krovni nosači Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i pouzdanost. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim vašem modelu automobila.

Sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, ovi krovni nosači pružaju dodatnu sigurnost i kvalitet. Možete biti potpuno bezbrižni tokom vožnje, znajući da su vaša teretna vozila i oprema dobro zaštićeni.

Uz kupovinu krovnih nosača našim maloprodajnim objektima, garantujemo vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno instalirani i spremni za korišćenje.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi nosači pružaju sigurnu podršku i omogućavaju vam da bezbedno transportujete sve što vam je potrebno tokom putovanja.

Specifikacija:

  • Set uključuje: 2 krovne šipke, 4 krovna hvatača (šape-stope)
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 118cm

Krovne šipke – Cruz Airo X

Aerodinamične aluminijumske šipke Cruz Airo X pružaju optimalnu kombinaciju sigurnosti, praktičnosti i estetike. Sa njima, vaš vozilo će dobiti moderan izgled, a vi ćete moći bezbrižno da se uputite na put.

Krovne šipke Airo X su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini izuzetno izdržljivim. Njihov dizajn je inspirisan avionskim krilom, što garantuje dobar koeficijent otpora vazduha. Osim toga, ove šipke su opremljene poboljšanim sistemom prigušenja buke, tako da ćete moći da uživate u tišoj vožnji.

Hvatači (stope) na krovnim šipkama su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala garantuje stabilnu i sigurnu montažu, kao i dugotrajnost krovnih nosača.

Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Nećete gubiti vreme i živce na komplikovane montaže.

Krovni Kit – Cruz 935-700

Krovni kit je deo koji je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje sigurnu i stabilnu montažu.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete pozvati našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći i pružiti vam sve potrebne informacije.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Na OXO MARKET imamo širok asortiman krovnih nosača za različite modele vozila. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste videli sve opcije koje imamo u ponudi. Ne propustite priliku da svoje vozilo unapredite i olakšate prevoz tereta.

Važno je da pažljivo proučite bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih navedenih pravila tokom korišćenja krovnih nosača. Sigurnost je uvek na prvom mestu!

Napomena: Ovaj proizvod ne uključuje bravice za zaključavanje nosača, ali ih možete poručiti kao dodatnu opremu.

Prednosti:

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje krovnih šipki
  • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Poručite krovne nosače sada i unapredite vaše vozilo!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja