рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8577 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LAND ROVER DISCOVERY (IV) 5 VRATA (2009-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set krovnih nosača za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je savršeno rešenje. Dolazi kao kompletna montažna jedinica, spremna za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama shodno tipu krova vašeg automobila.

Sertifikovani za vašu sigurnost

Cruz krovni nosači su prošli rigorozne bezbednosne provere i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su ovi nosači visokog kvaliteta i ispunjavaju najstrože standarde u industriji.

Besplatna montaža – dodatna pogodnost za naše kupce

Pored vrhunskog kvaliteta, svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni na vaše vozilo.

Univerzalni nosači za različite vrste tereta

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Sa ovim setom krovnih nosača, vaša avantura može početi! Bez obzira na vaše potrebe, nosači pružaju sigurno i stabilno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg automobila.

IN MY EXPERIENCE – Šipke Cruz Airo X Dark

Ovaj set krovnih nosača uključuje aluminijumske šipke – Cruz Airo X Dark. Aerodinamičnog dizajna, ove šipke imaju atraktivan izgled koji će istaći estetiku vašeg vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su izdržljive i sigurne za korišćenje.

Lakoća montaže i upotrebe

Montaža krovnih šipki je veoma jednostavna i brza. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani, dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača bicikala i ski nosača se lako postavljaju i sigurno fiksiraju. Bezbednost tereta je na prvom mestu, a ove šipke pružaju stabilnost tokom vožnje.

Dužina i nosivost

Šipke imaju dužinu od 118cm i maksimalnu nosivost od 75kg. Možete biti sigurni da će ove šipke izdržati teret koji želite da prenesete na krov svog vozila.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki kako biste se pobrinuli za pravilno postavljanje i sigurno korišćenje.

KROVNI KIT – CRUZ 935-700

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran da odgovara vozilima Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017). Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj krovni kit pruža čvrsto pričvršćivanje i sigurnost tokom vožnje.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnog kit-a kako biste pravilno pričvrstili nosače na vaše vozilo.

BEZBEDNOST JE NA PRVOM MESTU

Kada koristite krovne nosače, molimo vas da strogo poštujete bezbednosna pravila. Pročitajte bezbednosno uputstvo i budite sigurni da se pridržavate svih preporuka. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška vam je na raspolaganju. Pozovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 i rado ćemo vam pomoći.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosači
 • Prevozni kapacitet: 75kg
 • Dužina šipki: 118cm
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Tip vozila: Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017)
 • Zemlja porekla: Španija

PREDNOSTI

 • Aerodinamičan dizajn
 • Lakoća montaže i upotrebe
 • Visokokvalitetni materijali pružaju dugotrajnost i sigurnost

Naručite svoje krovne nosače Land Rover Discovery (IV) 5 vrata (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila!


ZA NARUČIVANJE POZOVITE:

Telefon 1: 021/442-954

Telefon 2: 021/6339-223


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja