рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077

7.800 рсд

SKU: GTC5160 Kategorija:

KROVNI NOSAČI LANCIA YPSILON (2004-2011) 3 VRATA, BEZ ŠIBERA – CAM LOGICO 41077

Kvalitetni krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite da prenesete teret. Uz krovne nosače Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077, možete biti sigurni da ćete bezbedno i pouzdano preneti sve što vam je potrebno.

Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju stabilnost tokom vožnje. Bezbednost vašeg tereta je od najveće važnosti, a ovi nosači će se pobrinuti da vaše stvari ostanu na mestu tokom celog putovanja.

Kompletan set krovne nosače spreman za montažu

Krovni nosači Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077, dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez ikakvih dodatnih troškova, možete lako i brzo montirati ove nosače i biti spremni za putovanje.

Svestrani nosači za više svrhe

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla, ovi nosači će se savršeno uklopiti u vaše potrebe. Fleksibilnost u upotrebi je ono što vam omogućava ovaj kompletan set krovne nosače.

Vrhunska nosivost i izdržljivost

Krovni nosači Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077, imaju preporučenu nosivost od 50kg. Ovo znači da možete preneti teže terete bez brige o bezbednosti. Poverenje u kvalitet ovih nosača je neupitno, tako da možete biti sigurni da će vaše stvari ostati na mestu tokom vožnje.

Jednostavna instalacija i bezbednost

Instalacija ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i ne zahteva nikakvo posebno znanje ili alate. Sve što je potrebno je pratiti uputstva koja dolaze uz nosače i za nekoliko minuta ćete biti spremni za vožnju. Vaša sigurnost je na prvom mestu, zato se uvek pridržavajte uputstava i proverite da li su nosači pravilno postavljeni.

Dobre karakteristike i trajnost

Krovni nosači Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077, su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta. Ovi nosači su otporni na habanje i dugotrajni su, tako da ćete dugi niz godina moći da uživate u njihovoj upotrebi. Bez obzira na vremenske uslove, nosači će ostati otporni i obezbediti dugotrajnost i pouzdanost.

Pokažite svoj stil sa Cam Logico krovnim nosačima

Cam Logico je poznati proizvodjač krovnih nosača koji je poznat po svom kvalitetu i pouzdanosti. Sa ovim nosačima ćete ne samo dobiti funkcionalnost i sigurnost, već i dodatak koji će poboljšati izgled vašeg vozila. Bez obzira na to koji model vozila imate, krovni nosači Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077, će se elegantno uklopiti sa izgledom i stilom vozila.

Nemojte se pitati da li su ovi krovni nosači pravi za vas

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači pravo rešenje za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naša glavna briga.

Prednosti:

  • Kvalitetni čelični profili za izdržljivost i sigurnost
  • Kompletan set spreman za montažu
  • Vrhunska nosivost od 50kg

🛒 Kupite krovni nosači Lancia Ypsilon (2004-2011) 3 vrata, bez šibera – Cam Logico 41077 i ne brinite više o prenosu tereta na vašem vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja