рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Y (1995-2003) 3 vrata – Cam Totus 40031

10.300 рсд

SKU: GTC10898 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCIA Y (1995-2003) 3 VRATA – CAM TOTUS 40031

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i Cam Totus krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

SPECIFIKACIJE

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2mm
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost krovnog nosača je 50kg

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, možete nas pozvati na broj 021/442-954. Takođe, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.

PREDNOSTI

  • Snažno i izdržljivo: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, što im daje maksimalnu izdržljivost i sigurnost pri prevozu vaših stvari.
  • Lako prianjanje: Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i sprečava klizanje prilikom prevoza.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa Lancia Y modelima od 1995. do 2003. godine sa 3 vrata, što ih čini idealnim izborom za vaše vozilo.

Nabavite krovne nosače Lancia Y (1995-2003) 3 vrata – Cam Totus 40031 i uživajte u dodatnom prostoru i praktičnosti koje vam pružaju. Kvalitetna izrada i sigurnost garantuju da će vaše stvari biti bezbedne tokom transporta. Ne gubite vreme, već se pripremite za sledeću avanturu!

UPOZORENJE: Ova besplatna digitalna verzija nije stvaran proizvod. Molim vas, posetite OXO MARKET da biste pronašli pravi proizvod.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja