рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41116

7.800 рсд

SKU: GTC5204 Kategorija:

KROVNI NOSACI LANCIA DELTA III (2008-2014) 5 VRATA – CAM LOGICO 41116

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosaca za vaš Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata

Tražite idealno rešenje za prevoz stvari na svom vozilu? Upoznajte se sa krovnim nosacima Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41116, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovi krojni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju pouzdano rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Specifikacija

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršcivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, zavisno od modela automobila, dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljine čeličnog profila 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosaca je 50kg.

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost: Cam Logico krojni nosaci su visoko kvalitetni proizvodi, napravljeni od izdržljivog čeličnog profila. Možete se osloniti na njih prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.
  • Jednostavna instalacija: Ovi krojni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Sve što vam treba je veoma jednostavno montirati ove nosace na krov svog vozila.
  • Univerzalnost i prilagodljivost: Bez obzira da li posedujete vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka, ovi krojni nosaci će biti kompatibilni sa vašim automobilom. Oni su dizajnirani da odgovaraju različitim tipovima krovova vozila.
  • Veća fleksibilnost: Sa ovim krovnim nosacima, bićete u mogućnosti da montirate krovne kofera, ski nosace ili nosace bicikla i na taj način proširite mogućnosti prevoza stvari.

Uz Lancia Delta III (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41116 krojenim nosacima, nećete imati nikakvih problema prilikom prevoza stvari na krovu vašeg vozila. Poverenje u sigurnost ovih nosaca je maksimalno.

Ukoliko još uvek imate nedoumica da li su ovi krojni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve neophodne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku.

Kliknite ovde (link koji vodi do proizvoda na sajtu OXO MARKET-a) i pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosaca.

Prednosti:

  • Pouzdan i siguran način prevoza stvari na krovu vozila
  • Jednostavna instalacija
  • Univerzalni dizajn koji odgovara različitim krovovima vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja