рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9441 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA VENGA 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači Cruz Oplus AT pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost. Set dolazi kao kompletna jedinica, spremna za brzu i jednostavnu ugradnju.

Glavne karakteristike:

  • Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila
  • Dolaze u setu koji sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
  • Sertifikovani su po standardima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža krovnih nosača u maloprodajnim objektima
  • Kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle

Izuzetno praktični i sigurni

Cruz Oplus AT aluminijumske krovne šipke su sigurne i stabilne. Dizajnirane su sa kanalom na vrhu šipke, omogućavajući jednostavno postavljanje krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača skija. Hodajući po rubu od vrata, ove šipke su idealne za vozila koja nemaju poseban sistem za pričvršćivanje.

Uz maksimalno opterećenje od 75kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno smešten na krovu vašeg vozila. Bezbednost je najvažnija!

Lak za montažu i upotrebu

Set krovnih nosača dolazi sa kompletnim uputstvom za montažu koje će vam olakšati ugradnju. Napravljeni od visokokvalitetnog čelika, krovni kit Cruz 935-490 je jednostavan za pričvršćivanje na krov vašeg automobila.

Ukoliko želite dodatnu sigurnost, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača. One nisu neophodan deo za montažu, ali mogu vam pružiti dodatnu zaštitu od krađe.

Bezbednost na prvom mestu

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva pre montaže nosača. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Prednosti:

  • Iznimna sigurnost i stabilnost
  • Laka montaža i upotreba
  • Kompatibilni sa različitim vrstama tereta na krovu vozila

Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i maksimalno iskoristite prostor na krovu vašeg vozila. Poručite krovne nosače Kia Venga 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Oplus AT i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu vašeg tereta.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija o proizvodu na OXO MARKET i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja