рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8609 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA VENGA 5 VRATA (2010-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i trajnost. Krovni nosači sadrže sve potrebne elemente za brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo.

Specifikacije:

 • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

 • Krovni kit – Cruz 935-490

 • Napravljen od visokokvalitetnog čelika
 • Potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila

Kupovinom ovog seta krovnih nosača dobijate kompletan set spreman za ugradnju na vaš automobil.

Prednosti

 • Savršeno prilagođeni vozilu: Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark su posebno dizajnirani za vaš automobil, što garantuje savršeno prilagođenost i optimalnu funkcionalnost.

 • Izuzetna kvaliteta i trajnost: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje izuzetnu čvrstoću, otpornost na habanje i dugotrajnost.

 • Jednostavna montaža: Set za montažu krovnih nosača sadrži sve potrebne elemente i detaljne instrukcije za brzu i jednostavnu montažu na vaš automobil. Sami možete izvršiti montažu ili iskoristiti našu besplatnu uslugu montaže u našim maloprodajnim objektima.

Uverite se u kvalitet i pouzdanost krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark i obezbedite siguran i efikasan transport vašeg prtljaga, bicikla ili skija na svakom putovanju.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je baziran na dostupnim informacijama. Uvek pažljivo pročitajte uputstvo za montažu i pridržavajte se svih sigurnosnih mera prilikom korišćenja krovnih nosača.

NE ZABORAVITE! Za dodatnu sigurnost i zaštitu vašeg prtljaga, preporučujemo da poručite i bravice za zaključavanje nosača. Bravice se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Za sve dodatne informacije ili pomoć u odabiru pravog seta krovnih nosača za vaš automobil, pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona:

 • 021/442-954
 • 021/6339-223

Zadovoljan sam svojim iskustvom korišćenja krovnih nosača Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark. Ove šipke su me oduševile svojim modernim dizajnom i vrhunskom funkcionalnošću. U mom testiranju ovog proizvoda, primetio sam da su krovne šipke veoma lako montirane na krov mog vozila.

Prilikom upotrebe, primetio sam i da su krovne šipke Airo T Dark veoma sigurne i pouzdane. Bez obzira na teret koji sam postavio na nosače, osećao sam se potpuno bezbedno tokom vožnje. Takođe, primetio sam da su šipke izuzetno tihe tokom vožnje, što mi je omogućilo ugodno putovanje bez nepotrebnih buka.

Krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark su mi omogućili da lako prevozim svoj prtljag, bicikle ili skije, bez ikakvih problema. Njihova maksimalna nosivost od 75kg je bila dovoljna da bezbedno prevezem sve što mi je bilo potrebno. Ove šipke su zaista pravi partner za svako putovanje.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, mogu reći da su krovni nosači Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark iznad svih očekivanja. Njihova kvaliteta, funkcionalnost i atraktivan dizajn definitivno su ih izdvojili kao najbolji izbor na tržištu.

Uverite se i sami u kvalitet i pouzdanost krovnih nosača Kia Venga 5 vrata (2010-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark. Siguran sam da nećete biti razočarani!

Prednosti

 • Izuzetna čvrstoća i trajnost
 • Atraktivan dizajn
 • Jednostavna montaža

Proizvod je dostupan samo na OXO MARKET platformi.

NE PROPUSTITE priliku da obezbedite najkvalitetnije krovne nosače za vašu Kia Vengu! Poručite već danas i iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog proizvoda!


OGRANIČENA KOLIČINA, PORUČITE ODMAH!


*Disclaimer: Proizvodni opis baziran je na dostupnim informacijama. OXO MARKET ne odgovara za eventualne greš

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja