рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Stonic (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5844 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA STONIC (2017-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdan izbor za vaše potrebe.

Specifikacije:

  • Maksimalno dozvoljena nosivost: 100kg
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm

Krovni nosači Kia Stonic (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da lako i sigurno montirate krovne nosače na vašem vozilu. Ovaj set je namenjen vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili, koji su otporni na klizanje i sprečavaju oštećenje tereta. Pored toga, kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za ski opremu i biciklove.

Donji kanali na šipkama su posebno oblikovani kako bi omogućili laku montažu krovnih šipki na krovne šape. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visokokvalitetne kompozitne plastike.

Montaža krovnih šapa na uzdužne krovne šine je veoma jednostavna, a uz šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li imate sve potrebne delove iz seta pre montaže.

Sigurnost je na prvom mestu, stoga vas molimo da se strogo pridržavate pravila navedenih u Bezbednosnom Upustvu.

Ukoliko želite više informacija o proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu.

Prednosti:
  • Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil
  • Lako montiranje na vozilo
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Spremite se za putovanja bez brige uz Krovne nosače Kia Stonic (2017-), alu šipke – Nordrive RailPro M. Poručite ih danas i uživajte u svom sledećem avanturističkom putovanju!

Poručite odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja