рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Sportage (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5843 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Kia Sportage (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

Visokokvalitetni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pravi izbor za vaš Kia Sportage (2004-2010). Bezbedni, izdržljivi i funkcionalni, ovi nosači su kompletan set spreman za montažu.

Pružite vašem vozilu više mogućnosti

Nordrive RailPro M krovni nosači su dizajnirani za sve tipove krova vozila, sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom ili niskoprofilnom šinom. Svi naši nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, pružajući vam dodatnu sigurnost i pouzdanost.

Udobnost i praktičnost na putu

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za sve ljubitelje putovanja. Možete montirati krovne koferi, ski nosače i nosače za bicikle, pružajući vam dodatni prostor i mogućnost da ponesete sve što vam je potrebno. Ovi nosači su takođe kompatibilni sa raznim dodacima, kako biste prilagodili svoje putovanje vašim potrebama.

Montaža i sigurnost

Šipke krovne nosače izrađene su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila. Ovi profili sprečavaju klizanje i oštećenja tereta. Montaža nosača za skije i biciklove je vrlo jednostavna uz T-profile koji savršeno ulaze u kanale na šipkama. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju vam mir i sigurnost.

Bezbednost na prvom mestu

Nordrive RailPro M krovni nosači su pažljivo dizajnirani sa fokusom na bezbednost. Kvalitetna konstrukcija omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Kako biste se koristili nosačima na pravi način, savetujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i bezbednosne instrukcije.

Specifikacije:

 • Vozilo: Kia Sportage (2004-2010)
 • Tip: Aluminijumske šipke
 • Model: Nordrive RailPro M
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Prednosti:

 • Poboljšajte mogućnosti prevoza na svom vozilu
 • Ergonomski dizajn za laku montažu i upotrebu
 • Bezbedni krovni nosači sa GS-TÜV sertifikatom

Dajte svom vozilu dodatnu funkcionalnost i mogućnost prevoza sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima. Ne propustite ovu priliku da uživate u sigurnim i praktičnim prednostima koje ovi nosači pružaju. Neometano se pripremite za putovanje i ponesite sve što vam je potrebno. Получићете доверљиву куповину, искористите наше производе и забележите све предности и бенефите које Вам наши производи пружају.

Uzmi svoje krovne nosače odmah

Molimo vas da pažljivo pročitate sve specifikacije i uputstva pre montaže krovih nosača kako biste imali najbolje iskustvo i sigurnost na putu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja