рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8598 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA RIO (IV) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje

Krovni nosači Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da obezbede sigurnost i stabilnost tokom vašeg putovanja.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu koje su nam dostavljene.

Set krovnih nosača

  • Krovne šipke – Cruz Airo T
  • Krovni kit – Cruz 935-814

Svaki set krovnih nosača se isporučuje sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ove šipke su aerodinamičnog dizajna, što znači da su smanjene turbulencije vazduha tokom vožnje, što rezultira manjom bukom i boljom efikasnošću u potrošnji goriva.

Krovne šipke Airo T su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma i odlikuje ih siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo, što vam omogućava da brzo započnete svoje putovanje.

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 75kg, što vam omogućava da prevozite razne terete poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije bez ikakvih problema.

Krovni kit

Krovni kit je poseban deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj kit je specifično dizajniran za Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-) kako bi se osigurala savršena kompatibilnost i siguran pričvrst.

Sigurnost i sertifikati

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje sigurnost i kvalitet ovih nosača. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i izdržljivost tokom svih vaših putovanja.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac koji kupi krovne nosače Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-) u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnih nosača. Naš tim stručnih tehničara će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno postavljeni i da budu sigurni za upotrebu.

Imajte sve što vam treba

Krovni nosači Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T, su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da sa lakoćom prevozite sve što vam je potrebno. Bez obzira da li želite da povećate prostor za prtljag, povedete bicikle na planinarenje ili uživate u skijanju, ovi krovni nosači će biti vaš pouzdan partner na putovanjima.

Zaključak

U svojim ispitivanjima i iskustvu sa proizvodom, utvrdio sam da su krovni nosači Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T, izvanredan izbor za svakog vlasnika ovog vozila. Sa svojim sigurnim dizajnom, izdržljivim materijalima i jednostavnom montažom, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza.

Uveren sam da ćete biti zadovoljni svojim izborom i da će vam ovi krovni nosači pružiti udobnost, bezbednost i praktičnost tokom svih vaših putovanja.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavno i brzo postavljanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja