рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8599 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Nudimo vam visokokvalitetne krovne nosače koji su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Ovi krovni nosači su savršeno prilagođeni vašem vozilu Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-).

Sertifikovani za sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju visok nivo sigurnosti i kvaliteta naših proizvoda. Možete biti sigurni da će vaš prtljag biti bezbedno smešten na krovu vašeg vozila.

Jednostavna montaža

Ponosni smo što vam pružamo jednostavnu i besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Naši stručno obučeni tehničari će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo.

Aerodinamičan dizajn

Krovne šipke Airo T Dark su aerodinamičnog dizajna, što znači da pružaju minimalan otpor vazduha i smanjuju buku tokom vožnje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini izdržljivim i sigurnim za korišćenje. Nosači su takođe opremljeni ABS poklopcima za dodatnu zaštitu i estetski izgled.

Svestranost i funkcionalnost

Naši krovni nosači omogućavaju vam da lako montirate dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Naša šipka ima jedinstven kanal na gornjoj strani koji olakšava postavljanje i uklanjanje opreme na vašem vozilu. Možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti čvrsto i sigurno postavljene na krovu.

Specifikacije:

  • Model: Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-)
  • Maksimalna dužina: 118 cm
  • Maksimalna nosivost: 75 kg

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavna i besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima
  • Visok nivo sigurnosti sertifikovan od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU

Kupite krovne nosače Kia Rio (IV) 5 vrata (2017-) danas i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu vašeg prtljaga!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja