рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Proceed (2008-2012) 3 vrata – Cam Driver 50503

7.800 рсд

SKU: GTC12898 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PROCEED (2008-2012) 3 VRATA – CAM DRIVER 50503

Opšte informacije o proizvodu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izvanrednu čvrstoću i sigurnost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama), dostupne su različite verzije krovih nosača.

Montaža i upotreba

Montaža krovni nosača Kia Proceed (2008-2012) 3 vrata – Cam Driver 50503 je jednostavna i brza. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Crne, čelične šipke pružaju pokretljivost i fleksibilnost pri čvrstom prijanjanju na krovu vozila. Krovni nosač ima preporučenu nosivost od izvanrednih 50kg, što omogućava da prenesete teret bez brige o sigurnosti.

Prednosti krovni nosača Kia Proceed (2008-2012) 3 vrata – Cam Driver 50503

  • Povećana pragmatičnost: Krovni nosači su neophodni za montažu kofera, nosača za skije ili bicikle. Sa ovim kvalitetnim setom krovni nosača, možete lako prevoziti sve potrebne stvari tokom putovanja ili sportskih aktivnosti.
  • Bezbednost i sigurnost: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu čvrstoću i stabilnost. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen tokom vožnje.
  • Jednostavna instalacija: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i detaljnim uputstvom za montažu, što čini proces instalacije jednostavnim i brzim. Sve što je potrebno jeste malo vremena i osnovni alati kako biste ih postavili na krov vašeg vozila.

Uverite se sami koliko su krovni nosači Kia Proceed (2008-2012) 3 vrata – Cam Driver 50503 praktični i sigurni. Učinite svoja putovanja udobnijim i bezbednijim tako što ćete omogućiti vašem vozilu da nosi sve što vam je potrebno tokom puta. Napravite pravi izbor i izaberite Cam Driver krovne nosače!

Napomena: Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set krovni nosača. Fotografije su ilustrativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Prednosti:

  • Povećana pragmatičnost
  • Bezbednost i sigurnost
  • Jednostavna instalacija

ZA KUPOVINU KROVNIH NOSAČA KIA PROCEED (2008-2012) 3 VRATA – CAM DRIVER 50503 KLIKNI OVDE

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja