рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8656 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PICANTO (II/TA) 5 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Opis proizvoda

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za prevoz raznih stvari na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i pouzdanost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju i mogu se koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle. Uz njih možete bezbedno i lako prevoziti sve što vam je potrebno.

Prednosti krovni nosača Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T

Kvalitetna izrada i sertifikati

Krovni nosači Cruz Airo T izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Pored toga, ovi nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što potvrđuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Jednostavna montaža i korišćenje

Montiranje krovnih nosača Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T je veoma jednostavno i brzo. Set za montažu uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, što omogućava stabilno pričvršćivanje nosača na krov automobila. Ovi nosači poseduju aerodinamične aluminijumske šipke koje imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. One su dizajnirane kao avionsko krilo, što daje siguran, atraktivan i ekskluzivan izgled vašem vozilu.

Maksimalna nosivost i bezbednost

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T imaju maksimalnu nosivost od 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti razne stvari poput krovnih kofera, bicikala ili ski opreme. Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma i čelika, što garantuje pouzdanost i bezbednost prilikom korišćenja.

Specifikacije

  • Dužina krovnih šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Uputstvo za montiranje

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T pre nego što krenete sa montažom. Uputstvo će vam detaljno objasniti korake koje treba slediti i pružiti vam sve potrebne informacije za pravilnu montažu i korišćenje nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Neka vaša vožnja bude udobna i praktična sa krovni nosačima Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T

Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost ovih krovnih nosača. Uz njih, prevoz stvari postaje jednostavan i bezbedan. Izuzetna nosivost, aerodinamičan dizajn i lakoća korišćenja čine ove nosače idealnim izborom za svakog vozača. Uživajte u udobnoj i praktičnoj vožnji sa vašim novim krovnim nosačima Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Sertifikati koji garantuju sigurnost
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Aerodinamičan dizajn za smanjenu buku
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Kupite krovne nosače Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T i uživajte u praktičnosti i sigurnosti tokom vožnje!

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosna pravila pre korišćenja nosača.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja