рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8657 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA PICANTO (II/TA) 5 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

SET KROVNIH NOSAČA ZA SAVRŠEN PREVOZ

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe u prevozu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su savršeno prilagođeni vašem vozilu.

SERTIFIKOVANI KVALITET

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da ste sigurni u njihovu kvalitet i pouzdanost.

BESPLATNA MONTAŽA

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu montirani na vaš automobil sigurno i brzo.

NEOPHODAN DEO ZA SVE POTREBE

Krovni nosači su neophodni za montažu različite dodatne opreme. Nezavisno da li vam je potreban krovni kofer, nosač za bicikl ili ski nosač, ovi nosači će vam pružiti mogućnost da nosite sve što vam je potrebno sa sobom.

SET KROVNIH NOSAČA U KOMPLETU

Set krovnih nosača za Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ovaj komplet je spreman za montažu i cena se odnosi na ceo set.

OPCIJA ZAKLJUČAVANJA

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje koje su dostupne opcionalno. One će vam obezbediti dodatnu sigurnost i mir prilikom prevoza vaše opreme. Napomena: Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

ŠIPKE U CRNOJ BOJI

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, što im daje siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i jednostavne za montažu na krov vozila. Ove krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih čini boljim od jeftinijih alternativa.

JEDNOSTAVNA KORIŠĆENJA

Hvatači (stope) krovnih nosača su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike. Kanal na gornjoj strani krovnih šipki omogućava vam lako postavljanje različite dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikla i nosača skija.

DIMENZIJE I NOSIVOST

Dužina krovnih šipki je 108cm, dok je njihova maksimalna nosivost 75kg. Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre upotrebe.

KROVNI KIT ZA SIGURNU MONTAŽU

Krovni kit, koji je deo seta, je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vozila. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da savršeno odgovara vašem modelu automobila.

KVALITET I BEZBEDNOST

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom montaže i korišćenja krovni nosača.

PORUČITE SIGURNO

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 za tehničku podršku.

POUZDAN I KVALITETAN IZ ŠPANIJE

Krovni nosači Kia Picanto (II/TA) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su proizvedeni u Španiji. To garantuje njihovu kvalitet i pouzdanost.

OXO MARKET – VAŠA DESTINACIJA ZA KROVNE NOSAČE

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn obezbeđuje manji otpor vazduha i smanjuje buku prilikom vožnje
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Mogućnost zaključavanja nosača za dodatnu sigurnost

ZAKAŽITE MONTAŽU I OBEZBEDITE SIGURAN PREVOZ VAŠEG PRTLJAGA SA KROVNIM NOSAČIMA KIA PICANTO (II/TA) 5 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKAMA – CRUZ AIRO T DARK!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja