рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Picanto I (2004-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12909 Kategorija:

KROVNI NOSACI KIA PICANTO I (2004-2010) 5 VRATA – CAM DRIVER 5015

Kvalitetni krovni nosaci za vaš automobil

Krovni nosaci su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Uvek je dobro imati dovoljno prostora za prtljag tokom putovanja, ali bez sigurnog i pouzdanog nacina prevoza to može biti izazov. Zato su tu krovni nosaci Kia Picanto I (2004-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015, koji ce vam omoguciti bezbedno i jednostavno prevoženje stvari na krovu vašeg vozila.

Kvalitetna izrada od čeličnog profila

Cam Driver krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, obezbeđujući izdržljivost i dugotrajnost. Pored kvalitetne izrade, dobijate kompletni set koji je spreman za montažu i koriscenje. Ponosni vlasnici automobila Kia Picanto I (2004-2010) 5 vrata mogu biti sigurni da će ovaj set krovni nosaca savršeno odgovarati njihovom vozilu.

Jednostavna montaža i bezbedno korišćenje

Cam Driver krovni nosaci su veoma jednostavni za montažu. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Sve što je potrebno je da pratite jasne uputstva za montažu i za tili čas ćete biti spremni da krenete na put sa dodatnim prostorom za prtljag. Cam Driver krovni nosaci su dizajnirani da izdrže maksimalnu nosivost od 50kg, što znači da možete prevoziti veće stvari poput kofera, ski opreme ili bicikala bez ikakvih briga.

Odgovara vašem vozilu

Da biste bili sigurni da ovaj set krovni nosaca odgovara vašem vozilu, treba da znate da su šipke za krovne nosace duge 110cm ili 120cm u zavisnosti od modela automobila. Ovo osigurava da će set savršeno odgovarati na krov vašeg Kia Picanta I (2004-2010) sa 5 vrata.

Prednosti:

  • Pouzdana i sigurna – Izdržljivi čelični materijal obezbeđuje sigurnost tokom prevoza vašeg prtljaga.
  • Lako montiranje – Uz jasna uputstva za montažu, ovaj set krovni nosaca će biti spreman za korišcenje u najkracem mogucem roku.
  • Maksimalna nosivost – Nosivost od 50kg omogucava vam da prevozite sve što vam je potrebno bez ikakvih briga.

Uživajte u dodatnom prostoru za prtljag na svim putovanjima sa krovni nosaci Kia Picanto I (2004-2010) 5 vrata – Cam Driver 5015. Nabavite svoj set danas i putujte udobno i sigurno!

Buy Now

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja