рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Oprima (IV/JF) Sportswagon (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8654 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA OPRIMA (IV/JF) SPORTSWAGON (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

O krovnim nosačima

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz svih vaših potreba na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. U ponudi su različite verzije, prilagođene tipu krova automobila, kao što su nosači sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, nosači sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili nosači sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To vam garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je i besplatna montaža.

Krovni nosači Kia Oprima (IV/JF) Sportswagon (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

Ovaj set krovnih nosača temeljno je prilagođen modelu Kia Oprima (IV/JF) Sportswagon (2016-) i dolazi sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix. Aerodinamične aluminijumske šipke su posebno dizajnirane i estetski se savršeno uklapaju u izgled ovog modela. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.

Krovne šipke Airo Fix imaju smanjenu visinu, što umanjuje ukupnu visinu krovnog nosača i doprinosi lepšem izgledu automobila. Njihov aerodinamični dizajn obezbeđuje odličan koeficijent otpora vazduha i prigušuje buku tokom vožnje. Na gornjoj strani krovne šipke nalazi se kanal koji olakšava postavljanje dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebne tehničke veštine. Uz set dolazi i uputstvo za montiranje krovnih šipki, koje vam detaljno objašnjava sve korake.

Krovni Kit – Cruz 936-598

Za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil, neophodan je krovni kit. Ovaj kit je dizajniran posebno za Kia Oprima (IV/JF) Sportswagon (2016-) i napravljen je od visokokvalitetnog čelika. On omogućava sigurnu i čvrstu montažu krovnih nosača na vaš automobil.

Uputstvo za montiranje krovnog kit-a vam detaljno opisuje sve korake montaže i obezbeđuje da postupak bude jednostavan i siguran.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Pre kupovine i montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva koja vam pružaju sve informacije o pravilnoj upotrebi i postavljanju nosača. Ukoliko niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za upotrebu na vašem vozilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Kia Oprima (IV/JF) Sportswagon (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix su sve što vam je potrebno za bezbedno i praktično prevozivanje dodatne opreme na vašem vozilu. Sa aerodinamičnim dizajnom, visokim kvalitetom materijala i jednostavnom montažom, ovi krovni nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na siguran i pouzdan način. Ne oklevajte, poručite svoje krovne nosače danas i iskusite sve prednosti koje vam pružaju.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn koji se savršeno uklapa uz estetiku vašeg vozila
  • Niska visina hvatača za lepši izgled
  • Aerodinamični oblik smanjuje otpor vazduha i buku
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja