рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8652 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (III/CD) TOURER (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

PREDNOSTI

  • Savršeno rešenje: Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.
  • Visok kvalitet: Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su izdržljivi i pouzdani.
  • Montaža uključena: Pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo besplatnu montažu.

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršen dodatak za vaš automobil. Izrađene od kvalitetnog aluminijumskog profila, ove šipke pružaju sigurno i stabilno mesto za montiranje dodatne opreme na krovu vašeg vozila. Ovaj komplet dolazi sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), spreman za ugradnju.

Nadamo se da ste već imali priliku da isprobate krovne nosače Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-) i uživate u svim njihovim prednostima. Kao i kod svih naših proizvoda, Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost u svakodnevnoj upotrebi.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovni nosača je njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Sa aerodinamičnim oblikom, ove aluminijumske šipke imaju niski profil koji se savršeno slaže sa krovom automobila. Hvatači (stope) šipki su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Kada je u pitanju funkcionalnost, krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Ovaj proizvod je dizajniran za jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što ih čini idealnim za prevoz svih vrsta tereta. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili vožnju sa prijateljima, krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su pravi izbor za sve vaše potrebe.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. One pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe vaše opreme. Nemojte brinuti, ove bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali su odličan dodatak za one koji žele dodatnu sigurnost.

Da biste saznali više o montaži ovog proizvoda, pročitajte Upustvo za Montiranje Krovnih šipki i Upustvo za Montiranje Krovnog Kita. Ova uputstva će vam detaljno objasniti sve korake koje treba preduzeti kako biste pravilno montirali krovne nosače na vaše vozilo.

Navedeni krovni nosači su dizajnirani specifično za Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-) modele vozila, sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom. To znači da se savršeno uklapaju u stil i estetiku vašeg automobila, pružajući vam maksimalnu udobnost i sigurnost tokom svakog putovanja.

Ne zaboravite da se pridržavate svih bezbednosnih uputstava koja su priložena sa ovim proizvodom. Vaša bezbednost je naš prioritet, zato pažljivo pročitajte sva uputstva pre montaže i korišćenja krovnih nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, ne ustručavajte se da kontaktirate našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su španskog porekla, što garantuje visok kvalitet izrade i pažljivu kontrolu svih proizvoda.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Obećavamo vam najbolji izbor proizvoda visokog kvaliteta i najpovoljnije cene na tržištu.

PREDNOSTI

  • Aerodinamičan dizajn sa niskim profilom
  • Visokokvalitetni materijali
  • Lako postavljanje dodatne opreme
  • Besplatna montaža krovnih nosača
  • Sigurnost i pouzdanost sertifikovane od strane GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ON
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja