рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8653 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (III/CD) TOURER (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set kvalitetnih krovnih nosača za vaš Kia Ceed Tourer

Aerodinamični dizajn i visoka funkcionalnost

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil koji će omogućiti sigurno i praktično prenošenje svih vaših tereta na krovu vozila. Sa setom krovni nosača Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, dobićete vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, bez kompromisa.

Krovni nosači Kia Ceed Tourer su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za jednostavnu i brzu ugradnju na vaš automobil. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, uz ovaj set ćete dobiti odgovarajuće nosače koji savršeno odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti koje ćete dobiti sa ovim nosačima

 • Sigurnost i pouzdanost: Nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost.
 • Besplatna montaža: Kao poseban benefit, svaki kupac koji kupuje nosače u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu.
 • Univerzalna upotreba: Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla, pružajući vam mogućnost da transportujete sve što vam je potrebno na vašem putovanju.
 • Estetski izgled: Aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo) daju ovim nosačima atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa modernim izgledom novih modela vozila.
 • Niska buka i otpor vazduha: Uz ovaj set nosača ćete dobiti odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što će vam omogućiti udobnu vožnju na dugim putovanjima.

Specifikacije krovnih nosača

 • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope)
 • Materijal: Aluminijumski profili i čelični hvatači
 • Dimenzije šipki: 108cm dužine
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost i montaža

Da bismo vam osigurali sigurnost pri korišćenju ovih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita koje ćete dobiti uz proizvod. Takođe, pre upotrebe nosača, se strogo pridržavajte navedenih pravila kako biste izbegli bilo kakve nezgode ili oštećenja na vašem vozilu.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa odgovarajućim krovni nosačima za vaš automobil, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam pri odabiru pravog proizvoda.

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) Tourer (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa njima ćete dobiti vrhunsku funkcionalnost i estetski izgled, koji će sigurno privući pažnju.

Prednosti

 • Aerodinamični aluminijumski dizajn
 • Odličan koeficijent otpora vazduha
 • Poboljšano prigušenje buke
 • Besplatna montaža dostupna u našim maloprodajnim objektima

KUPI ODMAH i obezbedi siguran i udoban prevoz svih tvojih tereta na krovu tvog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja