рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8650 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (III/CD) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža trajnost i sigurnost. Ovi krovni nosači su dizajnirani za savršeno uklapanje sa modelom Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-) i dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu.

Kvalitetni i sigurni krovni nosači

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila, sigurnost je od najveće važnosti. Zbog toga su krovni nosači Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix, sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti u potpunosti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih nosača.

Besplatna montaža za zadovoljne kupce

Kao dodatna pogodnost, svaki kupac koji kupi krovne nosače u našem maloprodajnom objektu dobija besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno montirani na vaše vozilo, kako bi vam pružili maksimalnu sigurnost i udobnost.

Neophodni deo za prevoz tereta na krovu

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da prevozite teret na krovu vašeg vozila. Nosači su kompatibilni sa krovnim koferima, nosačima za bicikle ili nosačima za skije. Bez obzira na vaše potrebe, krovni nosači Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix, će vam omogućiti da prevezete sve što vam je potrebno na siguran i efikasan način.

Atraktivan i kvalitetan dizajn

Krovne šipke Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike koja pruža dodatnu zaštitu.

Perfektan izgled i unapređena funkcionalnost

Krovne šipke Airo Fix imaju smanjenu visinu hvatača, što doprinosi ukupnom estetskom izgledu vašeg vozila. Osim toga, ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što znači da će vaša vožnja biti tiša i udobnija. Dodatna oprema poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija se lako postavlja zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dugotrajnost i nosivost

Krovne šipke Airo Fix dolaze u dužini od 118cm i mogu podneti teret do 75kg. Bez obzira na to šta želite da prevezete na krovu vozila, možete biti sigurni da će krovne šipke pružiti izuzetnu nosivost i podršku.

Dodatna oprema

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje se kupuju opciono. Ove bravice pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu tereta koji prevozite na krovu vozila.

Specifikacije

  • Model vozila: Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-)
  • Tip nosača: Aluminijumske šipke
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Atraktivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom vozila
  • Visok kvalitet materijala koji pruža dugotrajnost i sigurnost
  • Jednostavna montaža uz besplatnu podršku našeg stručnog tima

Nabavite krovne nosače Kia Ceed (III/CD) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix i uživajte u svojoj vožnji sa sigurnošću i stilom!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja