рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Logico 41615

7.800 рсд

SKU: GTC6086 Kategorija:

KROVNI NOSACI KIA CEED (2012-2018) 5 VRATA – CAM LOGICO 41615

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju Cam Logico 41615 model krovnih nosača. Ovi nosači su kompletan set spreman za ugradnju i dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila.

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vašem vozilu. Oni su izuzetno praktični i omogućavaju vam da bezbedno i sigurno prevozite svoje stvari prilikom putovanja.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka šipke su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Prednosti

  • Praktičnost – Korišćenjem krovnih nosača možete lako prevoziti svoje stvari prilikom putovanja, bez potrebe da zauzimate prostor unutar vozila.
  • Sigurnost – Cam Logico krovni nosači su izuzetno čvrsti i pouzdani. Možete biti sigurni da će vaše stvari biti čvrsto pričvršćene i da neće doći do oštećenja tokom vožnje.
  • Podesivost – Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, što omogućava da se prilagode različitim tipovima krova vozila.

Pozovite nas i probajte ih već danas!

Niste sigurni da li su ovi krovni nosači pravi izbor za vaš automobil? Pozovite nas na 021/442-954 i naš tim stručnjaka će vam rado pomoći. Zapamtite, ovi krovni nosači su idealan dodatak za vaše putovanje i omogućavaju vam da bezbrižno ponesete sve što vam je potrebno. Ne čekajte više, obavite svoju kupovinu danas na OXO MARKET i uživajte u svom sledećem putovanju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja