рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Driver 50503

7.800 рсд

SKU: GTC12711 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CEED (2012-2018) 5 VRATA – CAM DRIVER 50503

Specifikacije

  • Set krovnih nosača za Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata
  • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Uključuje dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Poboljšajte funkcionalnost svog vozila sa Cam Driver krovnim nosačima!

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Bez obzira da li želite da nosite krovne kofere, ski opremu ili bicikle, Cam Driver krovnim nosačima možete obezbediti siguran i pouzdan prevoz. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izuzetnu čvrstoću i trajnost.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Krovni nosači Cam Driver dolaze kao kompletan set, spremni za instalaciju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova vašeg automobila (sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama), postoji prava verzija ovih nosača za vas. Uz jednostavna uputstva za montažu, čak i početnici mogu lako instalirati ove nosače.

SIGURAN I STABILAN PREVOZ

Sa krovnim nosačima Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Driver 50503, možete biti potpuno sigurni u bezbednost i stabilnost vašeg tereta. Šape ovih nosača su čvrsto pričvršćene za krov vozila, obezbeđujući čvrst oslonac. Ovo je od vitalnog značaja, posebno prilikom prevoza osetljivih ili skupocenih predmeta.

PRIKLADNO ZA RAZLIČITE NAMENE

Krovnim nosačima nije samo omogućeno da prevozite krovne kofere, već i da olakšate organizaciju svih vaših avantura. Bez obzira da li ste planinar, biciklista ili avanturista, ovi krovnosni nosači će vam omogućiti da ponesete sve što vam je potrebno na putovanjima.

DOŽIVITE ELEGANCIJU I FUNKCIONALNOST

Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Driver 50503 krovni nosači su ne samo praktično rešenje, već i estetski privlačni dodatak vašem vozilu. Njihov crni čelični dizajn pruža eleganciju i stil, istovremeno garantujući sigurnost i funkcionalnost.

ISKUSTVO KOJE IZAZIVA POVERENJE

U mom iskustvu korišćenja krovnih nosača Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Driver 50503, oduševio sam se njihovom izdržljivošću i pouzdanošću. Kroz brojna putovanja i testiranja, nosači su se pokazali izuzetno efikasnim i sigurnim. Pored toga, njihova montaža je jednostavna, što ih čini idealnim izborom za sve vozače, bez obzira na njihovo tehničko znanje.

Uverite se i sami u sve prednosti koje krovnim nosačima Kia Ceed (2012-2018) 5 vrata – Cam Driver 50503 možete doneti vašem vozilu. Poboljšajte funkcionalnost, organizaciju i stil svog automobila sa ovim izvanrednim nosačima.

PREDNOSTI:

  • Izdržljivi čelični materijal
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Siguran i stabilan prevoz

{Call to Action:} Proverite veliku ponudu krovnih nosača i dodatne opreme na OXO MARKET i obezbedite siguran i pouzdan prevoz za sve vaše potrebe.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja