рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Kia Carnival (1999-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13199 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARNIVAL (1999-2011): PRILAGODLJIVI I SIGURNI

Nordrive SnapFit 1 – Krovni Nosaci za Vaše Potrebe prevoza

Krovni nosači Kia Carnival su idealno rešenje kada su u pitanju sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdan izbor za vas. Ovi kvalitetni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju.

Sigurnost i Sertifikacija

Nordrive krovni nosači su pažljivo proizvedeni i zadovoljavaju GS-TÜV standarde. Ovo znači da su prošli stroge bezbednosne testove i da su dobili sertifikat kao potvrdu kvaliteta. Možete biti sigurni da su ovi krovni nosači visokog standarda i pružaju maksimalnu sigurnost tokom vožnje.

Više opcija za vašu Kia Carnival

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovni nosača koji je namenjen za vaš Kia Carnival (1999-2011). U zavisnosti od tipa krova na vozilu, postoje različite verzije nosača sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i verzija sa standardnom šinom. Ovi nosači omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Dizajn za Praktičnost

Šipke ovih krovni nosača su teleskopske i napravljene od visokokvalitetnog čelika. Ova inovacija omogućava jednostavnu ugradnju na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji pruža savršeno prianjanje. Da bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Dodatnu sigurnost pružaju bezbednosne brave koje sprečavaju slučajno otvaranje.

Specifikacije

  • Namenjeno samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje pre korišćenja krovni nosača i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, pročitajte Bezbednosna Upustva kako biste se pridržavali svih preporučenih sigurnosnih mera.

Prednosti:

  • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
  • Jednostavna montaža na vozilo
  • Sertifikat GS-TÜV

Neka vaša Kia Carnival bude još funkcionalnija uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače. Ugrabite priliku i obezbedite sigurno i praktično putovanje za sebe i svoju porodicu.

Požurite, nabavite ove krovne nosače već danas i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju!


Zaprasivanje blica nije važno, koliko je važno da ih proverite pre samog decni kompleta vlasnika koje je jeli potrebno i kobno obnoviti. Nešto blaža verzija ove poštelepate opreme ipak podstiče vas na podrobnije znanje!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja