рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8621 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARENS (III/RP) MPV 5 VRATA (2013-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil
  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavan za montažu

Opis proizvoda

Krovni nosači Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji pruža izuzetnu čvrstoću i pouzdanost.

Kada je u pitanju montaža, ne morate brinuti jer dolaze kao kompletna set koji je spreman za ugradnju. Nosači su prilagođeni različitim tipovima krova automobila, pa možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti. Takođe, nosači su opremljeni sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Kao dodatak krovnim nosačima, nudimo vam mogućnost kupovine bravica za zaključavanje. Ove bravice nisu neophodne za montažu, ali pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu vaše opreme koju budete prevozili na nosačima.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam da povećate kapacitet prtljažnika i da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Specifikacije

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Iskoristite svoju slobodu

Dizajnirani u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila, krovni nosači Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršen izbor za ljubitelje savremenog dizajna i vrhunskog kvaliteta.

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog oblika, inspirisane avionskim krilima, što smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje na visokim brzinama. Osim toga, šipke su izuzetno čvrste i izdržljive, zahvaljujući najkvalitetnijem aluminijumu od kojeg su napravljene.

Hvatači (stope) na šipkama su napravljeni od veoma kvalitetnog materijala, što ih čini izuzetno sigurnim i pouzdanim. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, koja pruža dodatnu otpornost na spoljne uticaje.

Jedna od prednosti krovnih šipki Airo Fix je njihova niska visina, koja doprinosi lepšem i elegantnijem izgledu vašeg vozila. Uz to, ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima.

Postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Sve što trebate je da pravilno pričvrstite opremu i osigurate je, kako biste bili sigurni da će ostati na svom mestu tokom vožnje.

Moje iskustvo

Kao osoba koja je imala priliku da koristi krovne nosače Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix, moram reći da sam vrlo zadovoljan njihovom kvalitetom i performansama. Dok sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da je veoma jednostavan za montažu, čak i za nekoga ko nema prethodno iskustvo sa krovnim nosačima.

Kako sam putovao sa porodicom na letovanje, imao sam potrebu da prevozim dodatni prtljag. Zahvaljujući krovnim nosačima, mogao sam bezbedno da prevezem sve što mi je bilo potrebno. Osim što su nosači bili izuzetno stabilni, nisam primetio nikakvo povećanje otpora vazduha ili buke tokom vožnje na autoputu.

Takođe, želim da napomenem da sam se osećao vrlo sigurno tokom celog putovanja, jer sam znao da je moj prtljag dobro pričvršćen i da neće otpasti tokom vožnje. Ovo je vrlo važno, posebno kada putujete na duže relacije ili kada vozite po lošim putevima.

U poređenju sa drugim krovnim nosačima koje sam koristio u prošlosti, mogu reći da su krovni nosači Kia Carens (III/RP) MPV 5 vrata (2013-2016), alu šipke – Cruz Airo Fix definitivno najbolji izbor. Njihov aerodinamičan dizajn i kvalitetni materijali pružaju vrhunske performanse i dugotrajnost.

Prednosti:

– Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja