рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8620 Kategorija:

KROVNI NOSAČI KIA CARENS (III.2/RP) MPV 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Estetski dizajn – Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo) sa niskim kačenjem na krov automobila.
  • Visok kvalitet – Nosači napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.
  • Jednostavna montaža – Set se isporučuje kao kompletan set spreman za montažu, a kupci dobijaju besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Specifikacije

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Opis proizvoda

Krovni nosači Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su dizajnirani kako biste se osećali sigurno i udobno tokom putovanja.

Kada se odlučite za krovne nosače, dobijate kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira na model vozila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju vašim potrebama. Da biste bili sigurni u kvalitet proizvoda, naši nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Vaša sigurnost nam je važna, stoga svaki kupac koji kupi krovne nosače kod nas ima obezbeđenu besplatnu montažu. Nasa tehnička podrška je tu da vam pomogne ukoliko imate pitanja ili nedoumice.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa našim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurna prilikom transporta.

Krovne šipke Airo Fix Dark imaju aerodinamičan dizajn u crnoj boji koji odgovara estetskom izgledu novih modela vozila. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, ove šipke su lagane, ali izuzetno izdržljive. Hvatači (stope) šipki su napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Smanjena visina hvatača doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila.

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa standardnim krovnim nosačima. To znači da možete uživati ​​u tišem i udobnijem putovanju čak i pri većim brzinama. Takođe je veoma lako postaviti dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača za skije na ove šipke zahvaljujući kanalu na njihovoj gornjoj strani.

Maksimalna nosivost od 75kg omogućava vam da prenesete sve potrebne stvari bez brige. Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, Cruz Airo Fix Dark krovni nosači će vam pružiti potrebnu podršku.

Napomena: Možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Ove bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Prednosti

  • Estetski dizajn koji se uklapa u izgled vašeg vozila
  • Visok kvalitet i sertifikati koji garantuju sigurnost
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Poručite krovne nosače Kia Carens (III.2/RP) MPV 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju!

POSTAVITE ZAHTEV za poručivanje ovog proizvoda i neka vaše putovanje bude još bolje.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja