рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Grand Cherokee (1992-1999), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5908 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP GRAND CHEROKEE (1992-1999), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovnih nosača za bezbedan prevoz

Krovni nosači Jeep Grand Cherokee (1992-1999), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Visokokvalitetni aluminijumski profil sa kanalima

Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu i sigurnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz gumeni profil koji štiti od klizanja i oštećenja. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape, što je jednostavno i bezbedno. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja.

Bezbednost i stabilnost

Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i imaju elegantan dizajn. Pomoću hvatača se sigurno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, omogućavajući maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, za dodatnu zaštitu.

Montaža i upotreba

Krovni nosači su isporučeni kao kompletn set, spreman za ugradnju. Dužina šipki je 120cm, a maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112.5cm. Maksimalna nosivost krovnih nosača je 100kg.

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje da bi ste sigurno koristili krovne nosače. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz kompletnog seta. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava koja smo vam obezbedili.

Prednosti krovnih nosača Jeep Grand Cherokee (1992-1999), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Stabilan i siguran sistem za prevoz tereta na vašem vozilu
  • Visokokvalitetni aluminijumski profil sa kanalima za montažu nosača za skije i bicikle
  • Bezbednost i zaštita uz bezbednosne brave sa 3 ključa

Za sve dodatne informacije o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda. Ponudu krovnih nosača možete pogledati na našoj stranici.

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i uživate u sigurnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila. Nabavite krovnene nosače Jeep Grand Cherokee (1992-1999), alu šipke – Nordrive RailPro M i iskusite vrhunski kvalitet i pouzdanost.

Naručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja