рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Jeep Compass (II) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

23.800 рсд

SKU: GTC8678 Kategorija:

KROVNI NOSAČI JEEP COMPASS (II) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Faktički Specifikacije

  • Model: Krovni nosači Jeep Compass (II) 5 vrata (2017-)
  • Materijal: Aluminijum
  • Boja: Cruz Airo Fix Dark
  • Set Sadrži: 2 krovne šipke, 4 krovna hvatača
  • Dolazi sa sertifikatima: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Besplatna montaža krovnih nosača

Opis proizvoda

Krovni nosači Jeep Compass (II) 5 vrata (2017-) su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost prilikom korišćenja. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaše vozilo.

Važno je napomenuti da su svi Cruz krovni nosači prošli stroge sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u kvalitet i performanse ovog proizvoda.

Sa svakom kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža krovnog nosača. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da montaža bude brza i efikasna, kako biste se što pre mogli uputiti na putovanje sa svojim novim nosačima.

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, imaćete slobodu i mogućnost da ponesete sve što vam je potrebno za vaše avanture na putu.

Prednosti

  • Izdržljiv i Siguran: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi krovni nosači garantuju dugotrajnost i sigurnost prilikom transporta.
  • Sertifikovani: Ovi nosači su prošli rigorozne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.
  • Besplatna Montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža od strane naših stručnjaka.

Zaključak

Krovni nosači Jeep Compass (II) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su odličan izbor za sve ljubitelje putovanja i avantura. Sa izdržljivim aluminijumskim konstrukcijama i sigurnim montažom, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti bezbedno i sigurno transportovan na vašem vozilu.

Uvereni smo da će ovi krovni nosači zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja prilikom putovanja. Iskoristite priliku i nabavite svoj set krovnih nosača Jeep Compass (II) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark već danas!

Napomena: Molimo vas da pre montaže pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste osigurali pravilnu instalaciju i bezbednost. Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na telefon broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

LINK KA PROIZVODU

Napomena: Podaci i opisi proizvoda navedeni su na osnovu dostavljenih informacija i ne garantuju tačnost. Molimo vas da proverite sve detalje pre kupovine.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja