рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Jeep Cherokee (2001-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13191 Kategorija:

KROVNI NOSACI JEEP CHEROKEE (2001-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • GS-TÜV sertifikat
  • Namenjen za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Jeep Cherokee su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući vrhunski kvalitet i bezbednost.

Sa ovim krovnim nosačima, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikla. Šipke su teleskopske, što omogućava prilagođavanje različitim širinama vozila. Ove čelične šipke se montiraju na uzdužne šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Kako bi osigurale savršeno prianjanje, krovne šape poseduju čelični pojas obložen EPDM gumom koji štiti krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape imaju bezbednosne brave koje dodatno obezbeđuju stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Molimo vas da pre montaže pažljivo pročitate uputstva za montiranje, kako biste se uverili da su svi delovi ispravni i da je pravilno postavljen.

Sigurnost je uvek na prvom mestu. Zato vam preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača. To uključuje pravilan izbor tereta koji ćete prevoziti, pravilno raspoređivanje tereta na krovu vozila i redovnu proveru da li su svi delovi krovnih nosača dobro pričvršćeni.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja i tehničkih specifikacija. U našoj ponudi možete pronaći i druge modele krovnih nosača koji odgovaraju vašem vozilu.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i demontaža
  • Visokokvalitetni čelik za dugotrajnost i pouzdanost
  • Bezbednosne brave za sigurnost tereta

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu navedenih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Posetite OXO MARKET danas i osigurajte sebi sjajne krovne nosače Jeep Cherokee za vaše putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja