рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Isuzu D-Max (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5902 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ISUZU D-MAX (2012-2017), ALU ŠIPKE – Nordrive RailPro M

Kvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Opis proizvoda:

Nordrive RailPro M je kompletan set kvalitetnih krovnih nosača namenjenih za Isuzu D-Max vozila između 2012. i 2017. godine. Ovi nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza, bilo da je u pitanju transport kofera, skija ili biciklova. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Isuzu D-Max (2012-2017)
 • Tip nosača: RailPro M
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje šina: 112.5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti:

 • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost.
 • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima za laku i jednostavnu ugradnju.
 • Univerzalna kompatibilnost: Namenjeni su Isuzu D-Max vozilima između 2012. i 2017. godine.
 • Certifikovana bezbednost: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje visok nivo bezbednosti prilikom korišćenja.
 • Višenamenski: Možete koristiti nosače za prevoz različitih predmeta kao što su koferi, ski oprema ili bicikli.

Iskustva u korišćenju:

U mom iskustvu, krovni nosači Isuzu D-Max (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični. Dok sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da je montaža veoma jednostavna, zahvaljujući kompletnom setu koji dolazi sa svim potrebnim delovima. Takođe, želeo bih da istaknem kvalitet izrade ovih nosača, koji su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. To mi je dalo poverenje da će nosači izdržati težak teret i pružiti sigurnost prilikom prevoza.

Jedna od stvari koje mi se posebno svidela kod ovog seta krovih nosača je univerzalna kompatibilnost sa Isuzu D-Max vozilima između 2012. i 2017. godine. Možete biti sigurni da će se nosači savršeno uklopiti na vaše vozilo i pružiti vam sigurnost tokom putovanja.

Zahvaljujući ovim nosačima, mogao sam bez brige da transportujem svoju ski opremu tokom zimskih odmora. Šipke su stabilne i pružaju maksimalnu nosivost od 100kg, što je više nego dovoljno za siguran transport i težih tereta.

Uz set krovnih nosača dolazi i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno povećava sigurnost vašeg tereta. Takođe, želeo bih da naglasim da su nosači Nordrive RailPro M dizajnirani za maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine vašeg automobila.

Uveren sam da su krovni nosači Isuzu D-Max (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M pravi izbor za sve ljubitelje putovanja i avantura. Ne samo da će vam olakšati transport, već i pružiti sigurnost i pouzdanost tokom putovanja.

Prednosti:

 • Kvalitetna izrada
 • Jednostavna montaža
 • Univerzalna kompatibilnost
 • Certifikovana bezbednost
 • Višenamenska upotreba

Pozovite na akciju:

Ne propustite priliku da olakšate vaše putovanje i transport sa kvalitetnim krovnim nosačima Isuzu D-Max (2012-2017), alu šipkama – Nordrive RailPro M. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda i poručite svoj set odmah danas!

Završne misli:

Uveren sam da ćete biti zadovoljni kvalitetom i funkcionalnošću krovnih nosača Isuzu D-Max (2012-2017), alu šipki – Nordrive RailPro M. Uz njih, vaša putovanja će biti udobnija i sigurnija, bez brige o transportu vaše dodatne opreme.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja