рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Infiniti Q30 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8642 Kategorija:

KROVNI NOSAČI INFINITI Q30 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači Infiniti Q30 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju.

Set sadrži:

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix: aerodinamične aluminijumske šipke smanjene visine za lepši izgled auta i poboljšano prigušenje buke. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika i pokriveni izdržljivim ABS plastičnim poklopcima. Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i lako se koriste za montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

  • Krovni kit – Cruz 936-015: deo potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Napominjemo da je moguće poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn krovnih šipki smanjene visine doprinosi lepšem izgledu automobila i poboljšanom prigušenju buke.
  • Izdržljive aluminijumske šipke i čelični hvatači obezbeđuju trajnost i sigurnost tokom prevoza.
  • Mogućnost montiranja dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Neophodni su za sve vaše transportne potrebe na krovu vašeg vozila. Sertifikovani su i odobreni za bezbednost. Pružamo besplatnu montažu svim našim kupcima kada posete našu prodavnicu.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 za tehničku podršku. Naš stručni tim će vam rado pomoći.

Sve informacije o ovom proizvodu i našoj celokupnoj ponudi krovnih nosača možete pronaći na našoj zvaničnoj stranici proizvoda.

Da biste ostvarili sve prednosti koje nude ovi krovni nosači, poručite ih odmah i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu vaše dodatne opreme na krovu vašeg vozila.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjene visine
  • Izdržljive aluminijumske šipke i čelični hvatači
  • Mogućnost montiranja dodatne opreme

Poručite odmah i iskoristite sve prednosti koje vam ovaj set krovnih nosača pruža!

Note: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dodeljenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja