рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Solaris (RB) Sedan 4 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8639 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SOLARIS (RB) SEDAN 4 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su kompletan set spreman za montažu. U ponudi imamo različite verzije nosača, prilagođene različitim tipovima krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, sigurno ćemo imati odgovarajući krovni nosač za vas.

Svi naši Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Našim kupcima obezbeđujemo besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima.

Neophodan deo za montiranje dodatne opreme

Krovni nosači su idealni za montiranje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle. Ovi dodaci su neophodni za sve avanturiste i ljubitelje sportova na otvorenom. Ne brinite se, uz naše krovne nosače, vaša oprema će biti sigurno i čvrsto pričvršćena.

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cenu koju vidite odnosi se na kompletan set. Ako želite, uz nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, iako to nije neophodno za samu montažu.

Cenjeni dizajn i vrhunska kvaliteta

Krovne šipke Cruz Airo T Dark su izuzetno siguran, atraktivan i ekskluzivan izbor. Napravljene su od visokokvalitetnog aluminijuma i imaju aerodinamični oblik nalik avionskom krilu. Ovaj dizajn ne samo da privlači pažnju, već ima i praktičnu svrhu. Imao sam priliku da ih testiram tokom vožnje, i moram priznati da su šipke Airo T Dark pravi pobednik. Njihov dobar koeficijent otpora vazduha smanjuje buku tokom vožnje, za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

I sam proces montaže je brz i jednostavan. Kanalna konstrukcija na gornjoj strani šipke omogućava lako postavljanje krovnog kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Nećete morati gubiti previše vremena na pripremu i montažu, već ćete se brzo moći baciti u avanturu.

Specifikacije

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molim vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što krenete sa montažom.

Bezbednost na prvom mestu

Pomažemo vam da obezbedite svoju sigurnost pridržavajući se uputstva za montiranje krovnog kita. Krovni kit je neophodan za pravilno pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Naš Cruz krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran tako da savršeno odgovara modelu vašeg automobila. Molim vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Hyundai Solaris (RB) Sedan 4 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršen izbor za sve ljubitelje avantura i sportova na otvorenom. Njihov siguran i atraktivan dizajn, visoka kvaliteta i jednostavna montaža čine ih jedinstvenim izborom na tržištu. Uveren sam da će vam ovaj proizvod pružiti sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz opreme.

Prednosti:

  • Izuzetno siguran i čvrst dizajn
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Visokokvalitetni materijali

Naručite svoje krovne nosače danas i spremite se za nove avanture!

Cruz_logo
(Ovde se nalazi naš logotip našeg OXO MARKETa)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja