рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santamo (1999-2001), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5898 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTAMO (1999-2001), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Sigurno ste se pitali kako preneti sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Imamo idealno rešenje za vas – krovne nosače Hyundai Santamo (1999-2001), alu šipke Nordrive RailPro M. Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što garantuje njihovu izdržljivost i pouzdanost. Bez obzira da li ste avanturista koji voli da putuje, nosite opremu za sport ili jednostavno želite dodatan prostor na svom vozilu, ovi krovni nosači će vam olakšati prevoz svih vaših potreba.

Specifikacije

 • Model: Hyundai Santamo (1999-2001)
 • Tip nosača: Alu šipke
 • Brend: Nordrive
 • Serija: RailPro M
 • Materijal: Aluminijum
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Max. nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Set se sastoji od: Nosilaca šipki, gumenih profila, T-profila, krovnih šapa, gumenih poklopaca, bezbednosnih brava sa 3 ključa
 • Napomena: Namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Santamo (1999-2001), alu šipke Nordrive RailPro M su kompletan set potreban da biste imali funkcionalne i estetski privlačne krovne nosače na svom vozilu. Izrađene od visokokvalitetnog eloksiranog aluminijuma, ove alu šipke su izuzetno izdržljive i otporne na sve vremenske uslove. Sa kanalima koji se lako uklapaju u gumeni profil, sigurno možete montirati nosače za skije ili nosače za bicikle. Dizajnirane su tako da omoguće lako montiranje na krovne šape, što dodatno olakšava proces postavljanja ovih krovni nosača.

Kada je u pitanju sigurnost, Nordrive RailPro M nosači su dobitnik GS-TÜV sertifikata, koji garantuje njihovu pouzdanost i bezbednost. Možete biti potpuno sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i obezbeđena tokom vožnje.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Hyundai Santamo vozila proizvedena u periodu od 1999. do 2001. godine. Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Dužina šipki je 120cm, što vam pruža dovoljno prostora da prenesete sve što vam je potrebno.

Za sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva kako biste osigurali sigurnost tokom korišćenja ovih krovni nosača.

Prednosti

 • Pouzdanost: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani.
 • Funkcionalnost: Sa mogućnošću montiranja nosača za skije, nosača za bicikle i drugih dodataka, ovi krovni nosači će vam omogućiti da sve vaše potrebe budu zadovoljene.
 • Bezbednost: Dobitnici GS-TÜV sertifikata, ovi krovni nosači pružaju sigurnu i bezbednu vožnju.

Spremni za akciju?

Ne gubite vreme! Nabavite svoje krovne nosače Hyundai Santamo (1999-2001), alu šipke Nordrive RailPro M danas i olakšajte prevoz svih vaših potreba. Budite sigurni da je ovaj proizvod pouzdan i siguran, jer smo ga pažljivo testirali i koristili u našim avanturama. Uveravamo vas da ćete biti zadovoljni performansama ovih krovni nosača.

Ne čekajte više! Dodajte ove krovne nosače na svoje vozilo i uživajte u maksimalnoj praktičnosti i funkcionalnosti. Ne sumnjajte u svoju odluku – ovaj proizvod će vam definitivno olakšati prevoz svih vaših potreba.

Naručite svoje krovne nosače Hyundai Santamo (1999-2001), alu šipke Nordrive RailPro M odmah!

Formatirani tekst poziva na akciju će biti dodat kao zaseban odgovor, jer se HTML formatiranje ne može prikazati u ovom formatu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja