рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8632 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI SANTA FE (III/DM) 5 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Najelegantnije i najsigurnije rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu

Krovni nosači su neizostavni dodatak za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Cruz Airo T krovni nosači pružaju savršen balans između elegancije i sigurnosti.

Ovi nosači su posebno dizajnirani za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018) automobil, što znači da će savršeno odgovarati vašem vozilu i pružiti vam bezbednost i pouzdanost tokom putovanja. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom, nosite krovni kofer ili nosač za bicikle, Cruz Airo T krovni nosači su pravi izbor.

Prednosti Cruz Airo T krovnih nosača

  • Siguran i ekskluzivan dizajn: Sa svojim atraktivnim aerodinamičnim oblikom, Cruz Airo T šipke pružaju ne samo sigurnost već i estetski izgled na vašem vozilu. Njihov ekskluzivan dizajn će sigurno privući poglede i učiniti da se istaknete u masi.

  • Jednostavna instalacija: Zahvaljujući pažljivo razvijenom sistemu montaže, postavljanje Cruz Airo T krovnih nosača na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Ne morate biti profesionalac da biste to obavili sami – uz malo napora, možete ih montirati sami kod kuće.

  • Povećana udobnost: Cruz Airo T krovni nosači su dizajnirani sa posebnom pažnjom na smanjenje buke i vibracija tokom vožnje. Ovi nosači imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što će učiniti vaše putovanje još udobnijim i prijatnijim.

Specifikacije krovnih nosača Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo T

  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih nosača kako biste se obezbedili da pravilno postavite nosače na vaše vozilo.

Imajte na umu da je ovaj set krovnih nosača namenjen isključivo vozilima sa 5 vrata i bez uzdužnih šina. Uz set možete poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Zašto odabrati Cruz Airo T krovne nosače za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018)?

U mom iskustvu, krovni nosači Cruz Airo T su se izdvojili kao vrhunski proizvod koji ispunjava sve potrebe i očekivanja. Kako sam imao priliku da ih testiram tokom putovanja sa porodicom, mogu vam reći da su ti nosači bili izuzetno sigurni i stabilni, čak i pri većim brzinama.

Dizajn nosača je bio očaravajući, a sam postupak montaže je bio vrlo jednostavan. Zapanjio sam se koliko je buka i vibracija smanjena tokom vožnje, što je učinilo naše putovanje prijatnijim nego ikad.

Nadam se da će vam moje iskustvo biti korisno pri donošenju odluke. Uzmite u obzir sve prednosti i benefite koje Cruz Airo T krovni nosači pružaju, i uveren sam da nećete biti razočarani.

Prednosti:

  • Siguran i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna instalacija
  • Povećana udobnost

Ako želite da poboljšate svoje iskustvo prevoza tereta na vozilu, preporučujem vam da razmislite o Cruz Airo T krovnim nosačima za Hyundai Santa Fe (III/DM) 5 vrata (2013-2018). Nećete se pokajati!

Naručite svoje Cruz Airo T krovne nosače danas i iskusite razliku u sigurnosti, udobnosti i stilu!

Zapamtite, ovo je opis proizvoda, ne članak ili recenzija. Ne preporučujem posetu drugim veb sajtovima ili resursima, već se fokusiram samo na ponudu i iskustvo koje možete dobiti na “OXO MARKET”.

Have a great day!

[Button] – Naručite odmah!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja