рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8627 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI KAUAI I 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, krovni nosači Hyundai Kauai I 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark, su idealni za prevoz svih vrsta tereta. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, ski nosač ili nosač za biciklu, ovi krovni nosači će ispuniti sve vaše zahteve.

Karakteriše ih visok kvalitet izrade, što je vidljivo u sertifikatima koje poseduju, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaše vozilo. Kada kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam i besplatnu montažu, kako biste se što lakše mogli upustiti u vaše avanture.

Usluga montaže je besplatna, a korisna i profesionalna podrška našeg tima za korisnike je uvek tu da vam pomogne. Sa ovim krovim nosačima ne samo da ćete dobiti vrhunski proizvod, već i neophodnu pomoć i podršku tokom celog postupka.

Prednost ovih krovnih nosača je njihova svestranost. Možete ih koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Jednostavno su dizajnirani za vaše potrebe i mogu izdržati velike težine. Bez obzira na to da li ćete koristiti ove krovne nosače za privatne potrebe ili za profesionalnu upotrebu, možete biti sigurni da će ispuniti sva vaša očekivanja.

Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Preporučujemo da uz nosače poručite i bravice za zaključavanje, koje su dostupne kao dodatna opcija.

*Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo) čine ovaj set krovih nosača još atraktivnijim. Krovne šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Postavljanje krovnih šipki je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, možete jednostavno postaviti i dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija. Pruža vam sigurnost i obezbeđuje da vaš teret bude postavljen na siguran i čvrst način.

Način montaže krovnih nosača je precizno objašnjen u uputstvu za montiranje, koje dobijate zajedno sa setom. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo pre montaže i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Bezbednost je na prvom mestu, kako u saobraćaju, tako i prilikom montaže nosača.

Krovni Kit – Cruz 935-825

Krovni kit je neizostavan deo za montažu krovnih šipki. Ovaj komplet je posebno dizajniran za određeni tip vozila, kako bi montaža bila što jednostavnija i pouzdanija. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, krovni kit pruža dodatnu čvrstoću i sigurnost.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita pre nego što otpočnete sa montažom. U njemu ćete pronaći sve potrebne informacije i korake za pravilnu montažu nosača. Vaše iskustvo neće biti samo sigurno, već i lako i udobno.

Bezbednosno Upustvo

Vaša bezbednost je naš prioritet. Zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo pre nego što započnete sa upotrebom krovnih nosača. U njemu su navedena sva pravila i smernice koja treba da pratite kako biste osigurali sigurnu i bezbednu vožnju.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte. Naša tehnička podrška će vam pružiti sve neophodne informacije i pomoć. Možete nas pozvati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Sve što je potrebno za ugradnju i korišćenje ovih krovnih nosača možete pronaći na zvaničnoj stranici ovog proizvoda. Na našoj stranici takođe možete pronaći kompletnu ponudu krovnih nosača, koja će vam pomoći da pronađete pravi proizvod za vaše potrebe.

Prednosti:

  • Visok kvalitet izrade
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima
  • Svestranost u korišćenju
  • Jednostavna montaža
  • Odličan koeficijent otpora vazduha
  • Prigušenje buke
  • Velika nosivost

Ne propustite priliku da svoje vozilo opremite vrhunskim kro

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja