рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5862 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI IX35 (2013-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Šta su krovni nosači i koje su njihove prednosti?

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su potpuno funkcionalni i pružaju sigurnost tokom putovanja. Ovaj set krovnih nosača je namenjen Hyundai ix35 (2013-2015) modelima.

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da se lako montiraju i pružaju izuzetan nivo nosivosti. Ovi nosači su kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle.

Gumeni profili koji se ubacuju u kanale na šipkama sprečavaju klizanje tereta i oštećenje vozila. Sa Nordrive krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaše stvari ostati sigurne i na mestu tokom putovanja.

Specifikacije krovnih nosača Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112.5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti krovnih nosača Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača je potpuno opremljen i spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira da li ste iskusni ili početnik, montaža je jednostavna i možete je obaviti sami.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od aluminijumskog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosači su dugotrajni i izdržljivi. Možete biti sigurni da će izdržati sve vremenske uslove i terete koje stavite na njih.
  • Sigurnost i nosivost: Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje sigurnost i kvalitet. Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima.

Uživajte u svojim avanturama na putovanjima uz krovne nosače Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M. Ovi nosači su praktični, pouzdani i pružaju dodatni prostor za prevoz različitih stvari, bez ugrožavanja komfora unutar vozila.

Zaključak

Nordrive krovni nosači su idealan dodatak vašem vozilu. Spremni za svaku avanturu, ovi nosači pružaju vam sigurnost i praktičnost tokom putovanja. Ne morate se više brinuti o nedostatku prostora, jer sa ovim nosačima možete lako prevoziti sve što vam je potrebno.

Iskoristite prednosti krovnih nosača Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u putovanjima sa dodatnim prostranstvom i sigurnošću.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Sigurnost i nosivost

Kupite krovne nosače Hyundai ix35 (2013-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M danas i doživite neverovatno iskustvo putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja