рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

24.960 рсд

SKU: GTC8648 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (III/PD) CW (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Prednosti

  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke – Uz aluminijumske šipke, nosači su laki, ali istovremeno veoma izdržljivi, što garantuje sigurnost tokom vožnje.
  • Atrakivan i ekskluzivan dizajn – Cruz Airo T nosači imaju atraktivan dizajn koji će vašem vozilu dati ekskluzivan izgled.
  • Jednostavna montaža – Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo.

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo T su izuzetno praktičan dodatak za vaše vozilo. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu Airo T šipke, otpor vazduha je minimalan, što smanjuje buku tokom vožnje i optimizuje potrošnju goriva.

Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Neophodni su za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bezbednost je na prvom mestu, stoga nosači su dizajnirani tako da se čvrsto pričvrste na krov automobila.

Uz alu šipke Airo T krovnih nosača, dobijate i krovni kit Cruz 935-817. Kit je posebno dizajniran za Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-) modele, što garantuje savršeno prilagođavanje vašem vozilu. Krovni kit, napravljen od visokokvalitetnog čelika, omogućava čvrsto povezivanje šipki sa krovom automobila.

Sigurnost vaše opreme tokom vožnje je veoma važna. Zato je Cruz Airo T nosačima obezbeđen sertifikat GS-TÜV, koji potvrđuje njihovu bezbednost. Takođe, nosači su prošli test City Crash, koji garantuje da će vaša oprema ostati čvrsto pričvršćena tokom vožnje. Pored toga, nosači su sertifikovani prema CEPE/ONU standardima.

Kupovinom krovnih nosača Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo T u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu nosača. Naše stručno osoblje će se pobrinuti da nosači budu pravilno montirani na vaše vozilo, kako biste mogli bezbrižno da koristite svoju opremu.

Ukoliko želite, možete dodatno osigurati vaše nosače uz pomoć bravica za zaključavanje koje se mogu kupiti opciono.

Nemojte se brinuti ako niste sigurni da li ovi nosači odgovaraju vašem automobilu. Naša tehnička podrška je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u izboru pravih nosača. Pozovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Neophodan deo za svaki avanturistički duh, krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo T omogućiće vam da svoju opremu bezbedno i praktično prevozite na krovu vašeg vozila. Izaberite kvalitet i sigurnost uz Cruz Airo T nosače!

Specifikacije

  • Tip nosača: Alu šipke
  • Model vozila: Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dizajn: Airo T
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
  • Atrakivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža

Poručite krovne nosače Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo T već danas i osigurajte siguran i praktičan prevoz vaše opreme na krovu vašeg vozila!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja