рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (I/FD) 5 vrata (2007-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8710 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (I/FD) 5 VRATA (2007-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači za bezbedan i praktičan prevoz na vašem vozilu

-Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Sve što vam treba za instalaciju nosača dolazi kao kompletan set. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u skladu sa tipom krova na vašem automobilu.

Sertifikovana sigurnost i kvalitet

-Sva Cruz nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet.

Besplatna montaža u našoj prodavnici

-Kupovinom krovnih nosača u našoj maloprodajnoj radnji, dobijate i besplatnu montažu nosača na vozilo. Naš stručni tim će se pobrinuti da postavljanje nosača bude brzo, sigurno i profesionalno.

Neophodni za montiranje dodatne opreme

-Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla. Bez ovih nosača, ne biste mogli sigurno i praktično da prenosite sve svoje sportske i outdoor opreme.

Krovni nosači za Hyundai i30 (I/FD) 5 vrata (2007-2012)

-Ovi krovni nosači su specifično dizajnirani za Hyundai i30 modele sa 5 vrata, koji su proizvedeni u periodu od 2007. do 2012. godine. Pored estetski prijatnog dizajna, ovi nosači su i veoma funkcionalni.

Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)

-Krovne šipke Airo Fix imaju aerodinamičan dizajn inspirisan avionskim krilima. One se lako pričvršćuju na krov vozila i pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom prevoza tereta. Izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma, što ih čini izuzetno izdržljivim i otpornim na sve vremenske uslove.

Hvatači smanjene visine za elegantan izgled

-Krovni nosači Cruz Airo Fix imaju hvatače (stope) smanjene visine, što doprinosi estetskom izgledu automobila. Ovaj detalj takođe smanjuje ukupnu visinu nosača, što pomaže u smanjenju otpora vazduha i buke tokom vožnje. Vaš automobil će izgledati elegantno i sofisticirano sa ovim nosačima.

Izuzetna nosivost i jednostavna montaža

-Krovne šipke Airo Fix su dužine 118cm i mogu nositi teret do 75kg. Bilo da putujete sa krovnim koferom, nosačem za bicikle ili skije, ovi nosači će se pobrinuti za sigurno i udobno prenošenje vaše opreme. Montaža je jednostavna i možete je obaviti sami uz pomoć uputstva za montažu koje dolazi uz nosače.

Pogodni za vozila sa fiksnim tačkama na krovu

-Ovi krovni nosači su idealni za vozila koja imaju fiksne tačke na krovu. Nosači se jednostavno šrafe u te tačke, pružajući izuzetnu sigurnost i stabilnost pri montaži.

Opciono zaključavanje nosača

-Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Bravice su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu. Ako želite dodatnu sigurnost za svoju opremu, preporučujemo da razmislite o ovim bravicama.

Specifikacije:

  • Tip: Krovni nosači
  • Model: Hyundai i30 (I/FD) 5 vrata (2007-2012)
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Smanjene visine hvatača za elegantan izgled
  • Jednostavna montaža i visoka nosivost

Uzmi svoje krovne nosače danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja