рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i30 CW (2008-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13181 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 CW (2008-2012), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Tip vozila: Hyundai i30 CW (2008-2012)
  • Tip krova: Sa standardnim uzdužnim šinama
  • Ugradnja: Teleskopske šipke, rastojanje od 80cm do 111cm
  • Nosivost: Maksimalno 100kg
  • Sertifikat: GS-TÜV

Krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe

Krovni nosači Hyundai i30 CW su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite prevoziti dodatni teret. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pravi izbor. Ovi nosači dolaze kao kompletni set spreman za jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.

Savršeno prianjanje i bezbednost

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su posebno dizajnirani za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Šipke su teleskopske, što omogućava prilagođavanje različitim rastojanjima između šina na vašem vozilu. Od 80cm do 111cm, ove šipke se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Jedan od ključnih elemenata ovih nosača su krovne šape koje se montiraju na krovne šine. Ove šape su opremljene čeličnim pojasom i EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovim šapama osiguravaju da nosači ostanu sigurno pričvršćeni tokom vožnje.

Montaža i upotreba

Prilikom instalacije, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje kako biste se uverili da sve teče glatko i da su svi delovi seta prisutni. Takođe, preporučujemo da se upoznate sa bezbednosnim uputstvima kako biste koristili nosače na pravilan i siguran način.

Prednosti

  • Savršeno prianjanje: Krovne šape sa čeličnim pojasevima i EPDM gumom garantuju da će nosači savršeno prianjati na krovne šine, čime se obezbeđuje sigurnost i stabilnost tereta.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set nosača je spreman za ugradnju na vaše vozilo, što vam omogućava da brzo i jednostavno postavite nosače bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 100kg, ovi nosači su idealni za prevoz različitih tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Nabavite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače za vaše vozilo!

Ne gubite vreme i nabavite krovne nosače Hyundai i30 CW (2008-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 odmah! Uverite se u njihovu kvalitet i funkcionalnost, i uživajte u udobnosti prevoza dodatnog tereta na vašem vozilu. Zapamtite, Nordrive nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe i pruže vam sigurnost i pouzdanost pri transportu.


OPREZ: Količine ovog proizvoda su ograničene, stoga požurite i poručite krovne nosače Hyundai i30 CW (2008-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja