рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i30 (2012-2017) 3/5 vrata – Cam Driver 50503

7.800 рсд

SKU: GTC12924 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I30 (2012-2017) 3/5 VRATA – CAM DRIVER 50503

Specifikacija

  • Set krovnih nosača za Hyundai i30 (2012-2017) 3/5 vrata
  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Preporučena nosivost od 50kg
  • Dužina šipki za krovne nosače: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaš automobil ukoliko želite dodatni prostor za prevoz tereta. Cam Driver krovni nosači za Hyundai i30 (2012-2017) su idealno rešenje za vaše potrebe.

Ovi krovni nosači su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i sigurnost pri prevozu tereta. Ne morate brinuti o sigurnosti svojih stvari jer su ovi nosači pažljivo dizajnirani da izdrže sve vožnje i uslove na putu.

Instalacija ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Cam Driver krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Sve što trebate da uradite je da ih pravilno montirate na svoje vozilo, koristeći četiri šape za montiranje koje su uključene u set.

Svi delovi ovog seta su pažljivo izrađeni i dizajnirani da savršeno odgovaraju Hyundai i30 (2012-2017) modelima sa 3 ili 5 vrata. Dužina šipki za krovne nosače je 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila.

Kao dodatak vašem automobilu, ovi krovni nosači vam omogućavaju da lakše prevozite sve što vam je potrebno. Možete koristiti krovne koferčiće, nosače za skije ili čak nosače za bicikle. Imate mogućnost da vozite sa sigurnošću da vaš teret ostaje siguran i bezbedan tokom celog putovanja.

Jedna od glavnih prednosti ovih Cam Driver krovnih nosača je njihova preporučena nosivost od 50kg. To znači da možete poneti više od onoga što vam je potrebno, bez straha da ćete oštetiti nosače ili svoj automobil.

Pored svoje funkcionalnosti, ovi krovni nosači imaju i estetski privlačan dizajn. Crne čelične šipke i krovnih šape dodaju sofisticiranost vašem automobilu, čineći ga još atraktivnijim.

Uz Cam Driver krovne nosače, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno za bezbedan i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg automobila. Iskoristite ovaj kompletan set krovnih nosača i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju.

Prednosti

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Jednostavna instalacija
  • Estetski privlačan dizajn

Nabavite Cam Driver krovne nosače i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju. Uključite se i vi u krug zadovoljnih vozača koji su već isprobali ove izvanredne nosače za krov svojih vozila.

Za više informacija i poručivanje posetite našu internet prodavnicu OXO Market. Sve što vam je potrebno za praktičan i siguran prevoz tereta na krovu vašeg automobila je dostupno na jednom mestu. Ne propustite ovu odličnu ponudu i naručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja