рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai I20 I (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10738 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I20 I (2008-2014) 5 VRATA – CAM LOGICO 41004

Sve što trebate znati o krovni nosačima za vaš Hyundai I20

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (ovisno o modelu automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg.

Prednosti

  • Praktičnost: Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na Hyundai I20 automobilima. Bez obzira trebate li prevesti krovne kofera, ski opremu ili bicikle, ovaj kompletan set krovni nosača će vam omogućiti to jednostavno i sigurno obaviti.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su iznimno čvrsti i pouzdani. Možete biti sigurni da će vaša roba biti sigurno pričvršćena tijekom putovanja.
  • Jednostavna ugradnja: Cam Logico 41004 krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Sve što trebate je postaviti nosače na krov automobila i prilagoditi ih prema uputama. U samo nekoliko koraka, vaš Hyundai I20 će biti spreman za sljedeću avanturu.

Uz krovne nosače Hyundai I20 I (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41004, vaše putovanje će biti praktično i udobno.

Kada sam testirao ove krovne nosače na mom vlastitom Hyundai I20 automobilu, bio sam oduševljen njihovom praktičnošću i iznimnom kvalitetom.

Krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila visoke kvalitete, što im daje izuzetnu čvrstoću i stabilnost. Bio sam uvjeren da će moja roba biti sigurno pričvršćena tijekom cijelog puta.

Ugradnja ovih nosača bila je jednostavna i brza. Sve što sam trebao učiniti bilo je postaviti nosače na krov automobila i prilagoditi ih prema uputama.

Šipke nosača su duge 112cm i debljine 1,2 mm, osiguravajući sigurnost i pouzdanost. Crni plastični omotač šipki ne samo da pruža dodatnu zaštitu od UV zraka, već i osigurava dobro prianjanje vaše opreme.

Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovaj set krovni nosača može se nositi s bilo kojim teretom koji imate u planu. Bilo da želite prevesti krovne kofera za idiličan obiteljski odmor ili ski opremu za zimski sport, ovi nosači su savršeni za svaku situaciju.

Pri korištenju ovih nosača, vaše putovanje će biti sigurno i udobno. Nećete morati brinuti o sigurnosti vaše robe, jer će Cam Logico 41004 krovni nosači osigurati njihovu stabilnost tijekom cijelog puta.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite biti sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim će biti više nego sretan pomoći vam.

Pronađite više informacija o ovom proizvodu na našoj službenoj stranici: OXO MARKET

Otkrijte sve krovne nosače koje nudimo i neka vaše putovanje bude – FANTASTIČNO!

Prednosti

  • Praktičnost
  • Kvalitetna izrada
  • Jednostavna ugradnja

Napomena: Cijena prikazana na OXO MARKET-u odnosi se na set krovni nosača za Hyundai I20 I (2008-2014) 5 vrata – Cam Logico 41004. Osigurajte sigurnost i sigurnost vaše robe tijekom putovanja s ovim iznimnim nosačima. Ne propustite ovu priliku, već danas naručite svoj set krovni nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja