рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i20 Coupè 3v (2015-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11250 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I20 COUPÈ 3V (2015-), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Sertifikovani krovni nosaci za vaše potrebe prevoza

Sigurnost i praktičnost su od vitalnog značaja kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Zato su krovni nosaci Hyundai i20 Coupè 3v (2015-) pravo rešenje za sve vaše potrebe. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci su pouzdani i izdržljivi, pružajući vam mirnoću tokom putovanja.

Jednostavna montaža i kompletan set

G3 Pacific Steel krovni nosaci dolaze kao kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 šape. Cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Montaža je jednostavna i može se obaviti uz samo nekoliko koraka. Uz kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, nudimo i besplatnu montažu kako bi vam olakšali proces.

Zaštita i bezbednost

Krovni nosaci G3 Pacific Steel su dizajnirani sa čeličnim krajevima šipki koji imaju posebne poklopce. Ovi poklopci služe da zaštite krajeve od potencijalnih oštećenja. Takođe, svi G3 krovni nosači poseduju “City Crash” sertifikat i uspešno su prošli ISO/PAS testove. Testirani su na nosivost od 50 kg, što ih čini izuzetno pouzdanim i sigurnim za korišćenje.

Namenjen samo za određene tipove vozila

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, ali bez uzdužnih šina. Pre kupovine, proverite da li vaše vozilo odgovara ovim specifikacijama kako biste bili sigurni da su ovi nosaci pravi izbor za vas.

Pros:

  • Izuzetno kvalitetan čelični profil
  • “City Crash” sertifikat i ISO/PAS testiran
  • Jednostavna montaža

Nabavite svoje G3 Pacific Steel krovne nosace Hyundai i20 Coupè 3v (2015-) i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu tereta. Pozovite nas na 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više. Ponuda krovnih nosaca je široka, pogledajte našu kompletnu ponudu i pronađite ono što vam najviše odgovara.

Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja