рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i10 (I/PA) 5 vrata (2008-2013), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9862 Kategorija:

Krovni nosači Hyundai i10 (I/PA) 5 vrata (2008-2013), čelične šipke – Cruz Oplus ST

Krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su savršeno rešenje. Ovi nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg čeličnog profila i dostupni su kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, postoji odgovarajuća verzija nosača za vas – sa ili bez pričvršćnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama ili integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju njihovu sigurnost i kvalitet. Takođe, prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža.

Neophodan deo za vaše putovanje

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Osim praktičnosti, nosači vam omogućavaju da iskoristite maksimalan prostor na vašem vozilu i sa sobom ponesete sve što vam je potrebno.

Set koji dobijate

Navedeni set krovnih nosača za Hyundai i10 (I/PA) 5 vrata (2008-2013) dolazi sa 2 čelične šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set nosača.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu.

Krovna šipka – Cruz Oplus ST

Krovne šipke Oplus ST su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila i plastificirane u crnoj boji. Ove šipke su izuzetno izdržljive i otporne na koroziju. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 110cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se upoznali sa detaljima ugradnje.

Krovni kit – Cruz 935-617

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Svaki kit je dizajniran da nedvosmisleno odgovara određenom tipu automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste znali kako da pravilno instalirate nosače.

Uvek se pridržavajte bezbednosnih uputstava i pravila prilikom korišćenja krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, pozovite našu tehničku podršku.

Zaključak

Krovni nosači Hyundai i10 (I/PA) 5 vrata (2008-2013), čelične šipke – Cruz Oplus ST su pouzdan izbor za vaše putovanje. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, nosači će vam omogućiti bezbedan i praktičan prevoz tereta na vašem vozilu. Ne zaboravite da pogledate sve naše krovne nosače na linku.

Prednosti

  • Izuzetno izdržljive čelične šipke
  • Otporne na koroziju
  • Mogućnost montaže različite dodatne opreme

Nabavite krovne nosače Hyundai i10 (I/PA) 5 vrata (2008-2013), čelične šipke – Cruz Oplus ST i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja