рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai H1 Kombi (1997-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13180 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI H1 KOMBI (1997-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci Hyundai H1 Kombi su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan i siguran izbor.

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set potreban da bi ste posedovali krovne nosace na vašem vozilu. Ovi krovni nosaci se isporucuju kao kompletn set spreman za ugradnju. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat.

Specifikacije

  • Teleskopske šipke: Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm.
  • Čelični pojas: Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Takođe, ovaj čelični pojas je obložen EPDM gumom kako bi zaštitio krovne šine od ogrebotina.
  • Bezbednosne brave: Krovne šape poseduju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju vaš prtljag.
  • Maksimalno opterećenje: Maksimalno dozvoljeno opterećenje ovih krovnih nosaca je 100kg.
  • Kompatibilnost: Ovi nosaci su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzduznim šinama odvojenim od krova.

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za montažu pre upotrebe. Proverite da li su svi delovi iz seta prisutni kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Prednosti

  • Pouzdanost i sigurnost: Nordrive krovni nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu pouzdanost i sigurnost.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kompletno spreman za ugradnju, što će vam uštedeti vreme i napore prilikom instalacije.
  • Zaštita krovne šine: Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, koja štiti krovne šine od ogrebotina i oštećenja.

Sada je pravo vreme da poboljšate prevozne kapacitete svog vozila i omogućite sebi lakši prevoz prtljaga. Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su pouzdan izbor koji će vam pružiti fleksibilnost i sigurnost tokom putovanja.

Napomena: Ova opisna verzija je kreirana na osnovu podataka dostupnih na sajtu OXO MARKETA i pruža opisne informacije o proizvodu. Za detaljnije specifikacije, molimo Vas da posetite zvaničnu stranicu proizvoda.


Naručite krovne nosače Hyundai H1 Kombi (1997-2008) – Nordrive SnapFit 1 odmah i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svog prtljaga!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja